Ефикасно отслабване със солена вода

Може да направите едно много ефикасно прочистване на организма и отслабване със солена вода

Премахването на токсините и отровите, натрупани в тялото ни ни пречат и разболяват, затова и когато сте решили да свалите някой и друг килограм, първо трябва да помислите за премахването им. Това е и първата стъпка към мечтаната фигура. Може да направите едно много ефикасно прочистване на организма и отслабване със солена вода. Според мнозина изследователи в последните няколко години все по-голям става броят на хората, които отслабват, като първо пречистват тялото си от токсините, а след това започват да изгарят натрупаните мазнини. Вече се знае, че пречистеното от токсини тяло се сбогува много по-бързо с мазнините и излишните килограми.

отслабване със солена вода

Може да направите едно много ефикасно прочистване на организма и отслабване със солена вода

Ефикасното прочистване на тялото и отслабване със солена вода е един метод за сбогуване с излишното тегло, които се радва на особена популярност, защото освен ефективен, е и изключително полезен.
Благодарение на солената вода тялото се прочиства не само от мазнините, но и от отровите, водещи до редица заболявания.
Самият процес на детоксикация или отслабване се състои в приема на хладка вода, в която е добавено съответното количество сол. В това ефикасно отслабване със солена вода може да ползвате морска сол, хималайска сол, келтска морска сол, каменна сол или здравословната, от която кръвното не се влияе. Пропорциите са на литър вода да разтворите до 2 чаени лъжици сол.
Половината от тази солена вода се пие сутрин преди закуска, а останалата – по чаша през 20 минути. Трябва се има предвид, че тя преминава през тялото бързо, поради което често ще се налага да посещавате тоалетната. Затова е добре това прочистване и отслабване със солена вода да бъде направено през уикенда. След пречистването трябва да се захраните с леки храни – плодове, сокове, пасирани зеленчуци, мляко.
Хора, които имат болни бъбреци, е по-добре да не правят това пречистване и отслабване със солена вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *