Забравете за коремните преси

Ще ви представим уникално упражнение за стегнат корем

Онлайн инструктурът Румяна Илиева е и диетолог

За коремните преси се оказва не са толкова ефикасни, колкото до сега сме предполагали. Не казваме да ги пренебрегнете напълно, но те съвсем не са ви достатъчни за постигане на плосък и стегнат корем.

На кратко ще ви опишем как бързо можете да стегнете коремните си мускули. Разбира се упражнението никак не е лесно, но в спорта няма леки упражнения. Ако ви е лесно, това означава, че най- вероятно не изпълнявате точно серията упражнения и съответно трудно ще постигнете желаната цел. За да имате успех, определено трябва да се поизпотите.

Ето и на кратко самото упражнение, което ако изпълнявате постоянно ви гарантира 100% ефект.

1. Изправете се добре, разтворете краката, леко приклекнете и си подгответе пред себе си бутилка 5 или 7 литра вода, която не трябва да пълните до горе.

2. Вземете бутилката, стегнете добре корема и започнете да правите полукръгове с нея от дясно на ляво и обратно. Повторете това петдесет пъти. Може да направите почивка между повторенията като например два пъти по 25 серии или пет пъти по десет серии.

Препоръчително е в началото да започнете сериите с повече почивки и бутилката вода да е по- малка. Трябва да знаете, че само със спорт няма как да постигнете желаните резултати. Хубаво е да се съчетаят спорта и един добър хранителен режим.

На гледно може да разгледате това упражнение по- надолу в клипа. То е представено от онлайн инструктора Румяна Илиева.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *