Опитайте здравословно отслабване с билки

Отслабване с билки е най-здравословно, трайно и дава отлични резултати в по-дългосрочен план

Ако сте решили наистина да се простите с няколко килограма по една или друга причина, пробвайте отслабване с билки, защото то е най-здравословно, трайно и дава отлични резултати в по-дългосрочен план. Разбира се, хубаво е да ограничите и някои храни като тестените, захарните и животинските мазнини, както и подсладените газирани напитки и солта.
Представяме ви няколко билкови рецепти, които ще ви помогнат да се избавите от затлъстяването. За отслабване с билки много помага омайничето. От него се вземат 100 грама и се варят 5 минути в по-голямо количество вода. След като изстине, отварата се прецежда. Три дни поред се правят обливания на тялото след грижливо изкъпване. Вечер се пие по една чаена чаша запарка от маточина.

отслабване с билки

Отслабване с билки е най-здравословно, трайно и дава отлични резултати в по-дългосрочен план

Сега е времето на лапада. С него стават идеални рецепти за отслабване с билки. Вземат се 50 грма корени от лапад и се варят в литър вода. В продължение на месец се пият по три чаени чаши дневно.
Отслабване с билки се постига и с комбинацията от канела, глог и водорасли. В литър
вряща вода се слагат пет грама канела, десет грама глог и толкова кафяви водорасли. Последните две можете да намерите в билковите аптеки. Тази смес се вари 10 минути, прецежда се и се приема по една чаена чаша сутрин и вечер, без в течността да се слага захар или мед.
За отслабване с билки може да си направите и една много добра комбинация със зърнастец, глухарче, гръмотрън, полски хвощ и копър. Смесват се в следното съотношение – 10 грама корени от зърнастец и корени от глухарче и 50 корени от гръмотрън, стръкове от полски хвощ и семена от копър. Две супени лъжици от тази смес се пускат в 600 грама вряла вода и се варят около 5 минути. Цялата отвара се кисне час, след което се прецежда и се приема по една чаена чаша три пъти дневно преди хранене. За да има ефект, правете това поне два месеца, след което се прави почивка от една седмица и може пак да се повтори.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *