Билката змийско мляко се прилага срещу рак – рецепта

Народната медицина прилага билката змийско мляко за профилактика и лечение на ракови заболявания и тумори

Билката змийско мляко е с много ползи за здравето на човека. Тя е отровна и затова трябва да се внимава много с дозата, не се препоръчва за бременни жени, кърмачки и деца. Прилага се за проблеми настъпили с черния дроб и жлъчката, брадавици, ревматизъм, полипи, хемороиди, кожна туберкулоза и други. Има и рецепти срещу рак и тумори за профилактика и за лечение предимно в начален стадий, докато туморът е още малък, а и за по-тежки случаи, но за тях по-трудно се постига оздравителен ефект.

Билката змийско мляко се прилага срещу рак

Билката змийско мляко се прилага срещу рак

Различни са приложенията на билката змийско мляко за здравни цели.

За приготвяне на рецептата се използват невен, аир, имел и змийско мляко, ще са необходими и 3 броя трилитрови стъклени буркана.

От билката змийско мляко се вземат цели растения заедно с корените. Измиват се добре и се изцеждат от водата. Слагат се в машинка за месо като се нарязват предварително. Смилат се и от тях ще са необходими 3 кг от така получената маса, която се слага по равно в бурканите.

С билката бял имел се постъпва по същия начин и се слагат също по равно в бурканите. Смляната маса трябва да е също 3 кг. Препоръчително е да се събере имел паразитиращ по плодови дървета.

Цветове от невен също се прилагат по този начин, но те трябва да са 1,5 кг краен материал и се разпределя в по равно в бурканите.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Корени от аир се добавят в бурканите също, но по 100 г във всеки. Ако нямате свежи, може да се ползват и сухи.

След слагането в бурканите на билките, те се заливат със спирт 50%, коняк или водка и се затварят добре с пластмасови капачки. По желание алкохолът може да бъде заменен с вино, защото някои не понасят концентрати. Първоначално нивото на течността трябва да покрива само с 2-3 см това на смлените билки. След 3 дена, те ще слегнат и тогава трябва да се долее още от алкохола до първоначалното ниво. Още 7 дни бурканите се държат на тъмно и прохладно място. Ако е сложено вино, то бурканите трябва да се държи в хладилник.

От настойката със змийско мляко се взема по 1 чаена лъжичка трикратно през деня около 15-20 минути преди всяко хранене. Така се ползва през първите 14 дни, а през останалото време по 1 супена лъжица, докато се свърши течността. Останалата растителната маса се залива с 1,5 л завряла вода и се държи да престои една нощ. Изцежда се и се изхвърля, а течността се пие също по 2 супена лъжица по същата схема.

По същия начин се употребяват и останалите 2 буркана, след това се прави една почивка от 3 месеца и тогава може да се повтори рецептата.

Тази рецепта е повече за профилактика, а също и зa лечение на злокачествени и доброкачествени заболявания, но не се дават големи обещания, не е панацея, от която да се очакват отлични резултати, но все пак е помогнала на някого.

Още по темата с други природни методи, които са за лечебни растения и промяна на начина на живот при рак – ТУК и ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *