Ивана топи килограми по метода на сумистите

Фолк дивата ще трябва да се изтърси 10 000 долара, за да се втали

Разочарована от всякакви диети, Ивана е решила да се втали по революционен метод. През семптември фолк дивата беше успяла да олекне с цели 15 килограма и феновете й бяха направо впечатлени от новата й визия.

Ивана отслабва с инжекции като сумистите

Ивана отслабва с инжекции като сумистите

Сега обаче изпълнителката на „Шампанско и сълзи” отново е качила и е решила веднъж завинаги да се прости с излишните килограми. Сега тя отслабва със специални инжекции, чрез които топят калории гигантите от Страната на изгряващото слънце – сумистите. Инжекциите са японски, ускоряват обмяната на веществата, горят мазнините и изкарват излишните течности от организма, пише „Всеки ден”.
Една инжекция със специалния препарат струвала 200 долара, а за да се постигне желания резултат, трябвало да бъдат поставени 50. Те действали на клетъчно ниво и така отслабването било трайно. Освен това те нямали никакви странични ефекти. Проста сметка показва, че Ивана ще трябва да похарчи 10 000 долара за да се втали и да добие желания от нея вид.
Ивана е от фолк певиците, която винаги е имала проблеми с килограмите. Тя непрекъснато отслабва и после отново напълнява, което е много вредно за организма.
Преди години фолк фурията едва не предаде богу дух, след като се беше подложила на диетата на Аткинс. При нея най-застрашени от увреждане са бъбреците – органи, които са слабо място на Ивана, и с които от години тя има здравословни проблеми.
Според запознати, Ивана вече е успяла да „пребори” 7-8 килограма със сумистките инжекции.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ивана топи килограми по метода на сумистите

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *