Вижте как Ивана смъкна цели 15 килограма

Билкар помогнал на фолк дивата да пречисти тялото и душата си

Поп фолк певицата Ивана се появи пред фенове от Пловдив видимо отслабнала и предизвика истински фурор по време на своето участие. Феновете на фолк дивата видяха с очите си, че изпълнителката е свалила поне 15 килограма и то за само около два месеца.

Ивана е видимо преобразена

Според запознати Ивана е изваяла тяло без да се ограничава особено по отношение на храната, която консумира и е успяла да свали голяма част от килограмите, които пречеха на самочувствието й през последните няколко години.
Тайната, споделила самата Ивана, за сензационното й преобразяване се криела в съвет, който й дал преди време известен билкар. Кой точно е народният лечител и какво я посъветвал певицата предпочита да запази в тайна, но открехва, че освен външно, неговите съвети й помогнали да се преобрази и вътрешно. Тялото й се пречистило от токсините и се освободило от излишните килограми, а душата й отхвърлила всички негативни мисли.
Именно поради това в момента Ивана се чувства преобразена. Тя е бодра и свежа, а начинът, по който изглежда тялото й, отразява напълно и вътрешната й хармония.
Това определено се харесва и на феновете на изпълнителката, които я засипаха с комплименти и положително възгласи при появяването й в Пловдив.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *