Отслабвате с по килограм на ден по метода на Иван Гарабитов

За да бъде ефектът от методиката за отслабване на Иван Гарабитов пълен, сиропът се комбинира с матрично-ритъмна терапия

Съчетание от палмов сироп, различни процедури и упражнения представлява уникалният метод за отслабване на бившия треньор по борба Иван Гарабитов. С тази методика за 10 дни, колкото е пълната програма, се смъкват около 10 кг. Отслабването по програмата на Иван Гарабитов е спасило не един или двама спортисти и обикновени хора от излишните килограми.
Палмовият сироп, които се използва, е създаден в Швейцария по тибетска рецепта на Шри Чинмой. Включва натурални дървесни сокове от канадски клен и 5 вида палми – кокосова, аренгова, китулова, напахова и индийска, добивани в Югоизточна Азия. И докато кленовият сироп е богат на манган и цинк, палмовият съдържа големи количества калий и калций, изключително важни за правилното функциониране на клетките и пречистване на тялото. Към питието се добавят още лимон, който ускорява обмяната на мазнините и помага за отделянето на отпадъчните продукти, и лют пипер, засилващ метаболитните процеси.

иван гарабитов

За да бъде ефектът от методиката за отслабване на Иван Гарабитов пълен, сиропът се комбинира с матрично-ритъмна терапия

За да бъде ефектът от методиката за отслабване на Иван Гарабитов пълен, сиропът се комбинира с матрично-ритъмна терапия. С помощта на апарат, който с вибрации прониква на дълбочина 8 см, се възстановяват клетките и тъканите, така се подобрява оросяването и кръвообращението. Според специалиста съществуват 5 принципа, важни за нормалното функциониране на организма. Първото от тях е правилното дишане, което трябва да е през носа. Има дори комплекс от упражнения за отслабване чрез дишане. С тях може да се смъкнат от 3 до 5 кг. Например, като запушим дясната ноздра, вдишаме от лявата – 4 секунди, задържаме въздух 1 секунди и издишаме 4 секунди. Същото се прави и с другата ноздра, като упражнението се повтаря 5 пъти. Друг компонент от методиката на Иван Гарабитов е водата. От нея дневно трябва да се изпиват минимум по литър, литър и половина. Най-добре е водата да е преварена, защото ефектът е много по-голям. Може къщо да се използва минерална или дестилирана вода, с които свалянето на килограми е още по-засилена.
Специални йога упражнения също са неотменна част от методиката на Иван Гарабитов. Към нея се използвата също така апликатори по различни точки на стъпалото, които възстановяват вътрешните органи.
Храненето е неотменна част от метода на Иван Гарабитов. Той препоръчва храната да е прясната, която трябва да се консумира до 24 часа от приготвянето й. Добре е да се набляга на плодове и зеленчуци, а когато се прави процедурата със сиропа за прочистване, да се консумират предимно зърнени храни като покълнала пшеница, елда, която е много богата на протеини, овесени ядки, бадеми, лешници.
Преди да се започне диетата по метода на Иван Гарабитов, се прави изчистване на организма с английска сол. Най-голям е ефектът, когато процедурата се прави 10 дни, колкото е класическата версия, но може да е 3 или 5 дни. Отслабва се около 10 кг. След това, колкото дни е била диетата, толкова дни се прави захранване.

Вижте и тези материали по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Отслабвате с по килограм на ден по метода на Иван Гарабитов

  1. Интересува ме матрично ритъмната терапия може ли да помогне на човек , който е получил увисване на кожата преди 20 години? И ако може телефон или адрес на г-н Гарабитов.

  2. ПРОБВАХ ТОЗИ СИРОП И НАИСТИНА МИ ПОМОГНА АЗ СВАЛИХ НА ПОЛОВИНА ТЕГЛОТО СИ. НО СЛЕД 2 ГОДИНИ СИГИ ВЪРНАХ ОТНОВО НЕЗНАМ КЪДЕ ЗГРЕШИХ СПАЗВАХ СИ НЯКАКЪВ РЕЖИМ НО МИСЕ НАЛОЖИ ДА ПИЯ ХОРМОНАЛНИ ЛЕКАРСВА ВЪЗМОЖНО ЛИЕ О ТЯХ ДА СЪМ НАПЪЛНЯЛА.

    • Здравейте, Гергина! Напълно е възможно да сте напълнели от хормоналните лекарства. Освен това и без тях предишните килограми лесно се качват отново, защото тялото е свикнало да ги трупа. Но не се безпокойте, вие имате полза даже и да сте си върнали предишните килограми, защото с отслабването сте изхвърлили стари и може би болни клетки, а новите килца сте ги качили с нови и следователно здрави клетки. Просто добре е да се спазва някакъв здравословен начин на хранене и тялото да свикне с него. Ето и 2 клипа за хранненто от лекар диетолог:
      https://www.youtube.com/watch?v=2Q8nuRmMNMw
      https://www.youtube.com/watch?v=HZlglEWuTA4

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *