Иван Петров

Аз съм Иван Петров и имам интерес към писането на статии на здравна тематика. От 2012 г. съм част от екипа на „Марс Медия”, като основно работата ми може да видите в Lechitel.net.

12 коментара по “Иван Петров

 1. Здравейте! Прочетох рецептата ви за прочистване на ставите от пикочна киселина. Колко дни трябва да се пие сока за да се постигне желания резултат?

  • Здравейте, г-н Иванов! Ако става въпрос за статията с рецептата с целина, просто не е посочено колко време трябва да с епие в статията източник. Също и в други рецепти със сок от целина не се посочва колко време трябва да се пие, затова по-добре сам преценете. Ако пиете тази рецепта веки ден, определете си и някакво време за почивка, за да не се претовари организма от него и защото при по-голяма концентрация и продължителност на ползване, може да омекнат костите.
   Ето в тази статия има още рецепти за ставите: http://lechitel.net/%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5/

 2. Прочетох статии за билки използвани при паркинсоново заболяване.Ще бъда благодарна да ми отговорите кои билки най много помагат при паркинсоново заболяване
  С уважение

 3. Здравейте!.Гледах видеото за шум в ушите.В него жената казва,че сте и дали билки за щитовидната жлеза.Въпроса ми е каква е връзката между двете и да ми кажете каква е билката?Благодаря Ви.

 4. Здравейте,
  бих искала да ми помогнете с намиране на билката дзука-пробвах в дрогерии и билкови аптеки,но уви не са и чували

 5. Здравейте,г-н Петров!!! Обръщам се към вас с молба да ми помогнете:
  съпругът ми има карценом на простатата първи стадий, отказа операция ; отказа лъчетерапия.В момента, от 27 март е на хормонотерапия с инжекция, която намалява тестостерона и по този начин не се храни карценома; предписани от онколог. Спряхме червеното месо, храним се с бяло, пилешко месо, риба и, боб, леща, елда,домати консерва( съдържат ликопен) ; давам му ленено семе, ядки, сокове от червено цвекло, моркови, керевиз , ябълка. Направила съм смес от лимони, чесън, орехи, кълнове. Трябва ли да се подсилва имунната система и как?
  Има ли сред лекарското съсловие диетолози, профелирани, които да ни кажат какви диети и допълнителни добавки(храни) да даваме, които не са опасни , които няма да противодействуват на лечението, а да го подпомагат.
  В интернет поместват много статии, но аз бих желала да се опра на компетентно мнение.

 6. Здравейте,г-н Петров!Моят проблем е с бучка(топче) в дясната под мишница и болката е много силна.Какво трябва да направя за да изчезне?Благодаря предварително!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *