За хубави бели зъби – избелване с активен въглен

Вашите зъби могат да станат бели с активен въглен, това е един алтернативен начин за решаването на проблема

Всеки иска да има бели и подредени бели зъби. На много хора подредените зъби е генетически унаследено, ни белия цвят се влияе от различни фактори, които от естествения цвят могат да ги направят да потъмнеят само леко или дори да пожълтеят. Вашите зъби могат да станат бели с активен въглен, това е един алтернативен начин за решаването на проблема.

Вашите зъби могат да станат бели с активен въглен, това е един алтернативен начин за решаването на проблема

Вашите зъби могат да станат бели с активен въглен, това е един алтернативен начин за решаването на проблема

Сред увреждащите зъбите и техният естествен бял цвят са кафето, захарта, колата, шоколада, някои лекарства, цигарите и различни други неща, които не е изобщо подходящо за влизане в устата и оттам в телата ни. Тези продукти не са за нас, вредят ни и рушат зъбния емайл. Сред тях са и плодовите киселини, които са полезни и особено лимонената киселина. Когато пиете сокове е най-добре това да става със сламка, за да се пази зъбния емайл. Все пак трябва да се задържа за малко време в устата, за да се помогне усвояването на ензимите и всички други хранителни вещества в тях.

Активният въглен има силни абсорбиращи свойства, благодарение на които той изчиства от вредни вещества зъбите и им връща естествения бял цвят. Също така не действа агресивно и не изтънява емайла, за разлика от содата и кислородната вода.

Процедурата с избелване на зъбите с активен въглен се състои в разтварянето на 2 таблетки активен въглен в малко вода, така че да стане с гъстота като на пастата за зъби. Сложете пастата с въглена върху четка за зъби и търкайте зъбите си в продължение на 2 минути. След това повторете отново процедурата и изплакнете добре устата си. Правете това избелване вечер преди лягане. Достатъчно е да се прилага този метод 2 пъти седмично. Друга подобна процедура е жабурене в устата с нерафинирано слънчогледово олио. При нея също се изчистват зъбите и венците, макар и не толкова.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *