Възрастна жена преоткрива „извора на младостта” в растителните ензими

Може ли дълги години да се живее без болести? Кой е „изворът на младостта”? Растителните ензими достатъчни ли са?

Америкакнката Анет Ларкинс е открила „извора на младостта” в растителните ензими. Тя е на 72 години, а е младолика и жизнена като младо момиче. Постарала се е да превърне своя двор в „извор на младостта”, източник на растителни ензими. . В него Анет отглежда своите плодове и зеленчуци с дъждовна вода, която събира по време на валежите и самата тя пие дестилирана вода.

Съпругът на Анет имал семеен магазин през 60-те години на миналия век и по тия времена жена му се отказала от месото.

Анет и съпругът й – растителните ензими са я запазили младолика

Анет и съпругът й – растителните ензими са я запазили младолика

Решила да стане вегетарианка, веганка и да се храни със сурова храна. Тогава била на 40 години, запазила се е младолика и жизнена както е била тогава досега. Храната й се състои от сурови плодове, зеленчуци, ядки, покълнали семена. Нейният съпруг Амос отказал да я последва и продължил да яде месо. Сега той пие лекарства за кръвно, диабет и други, а Анет даже и аспирин не е вземала с години. Тя не яде никакви животински храни и това се е отразило на фигурата й.

Често хората казват за тях думи от рода – „Какво прави тоя с това младо момиче?” или, че Амос е довел внучката си.

Анет е пълна с енергия и става сутрин не по-късно от 5:30 часа. Тя изглежда напълно запазена както е била на годините си, когато е започнала да се храни със сурова растителна храна.

Анет Ларкинс е на 72 години

Анет Ларкинс е на 72 години

Според науката за храненето човек се ражда с потенциал да живее 150 години, но той се изразходва чрез неправилния начин на живот и хранене. Това ни дава възможност да се храним нездравословно известно време и да се чувстваме добре. След навършване на 30 или 40 години обаче той се изчерпва и започват да се появяват болестите и стареенето. Има и други случаи на хора, които са напълно запазени, благодарение на суровите растителни храни и техните ензими, които ни дават енергия и здраве.

“Фигурин

Може ли дълги години да се живее без болести и старост? Оказва се, че може, но е трудно да се постигне в съвременния начин живот. Стресът и съсипването на нервите също оказват влияние. Храната, която ни е дал Бог още при сътворението се оказва най-полезна и добра за нас. В началото всичко е било съвършено, но хората измислиха много неща отделящи ни от Бога и от начина на живот, който ни е предоставил за най-правилен.

Цитати

Цитати

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *