Имунобор за силен имунитет и крепко здраве

Имунобор е природен продукт, съдържащ едни от най-мощните билки и растения, които засилват и подобряват имунната система

Точно сега е моментът да започнете да се подготвяте за зимата и студените дни като засилите имунитета си и включите в ежедневното си меню здравословни храни и хранителни добавки, които подобряват защитните сили на организма. Един такъв препарат е Имунобор. Той се използва за засилване на имунната система и е пръв помощник на хората, които боледуват често, а болестите протичат тежко и продължително.

имунобор

Имунобор е природен продукт, съдържащ едни от най-мощните билки и растения, които засилват и подобряват имунната система

Имунобор помага и ако раните от травми и операции зарастват по-бавно и акo се чувствате непрекъснато отпаднали. Той е природен продукт, укрепващ имунната система и повишаващ естествената защита на организма. Състои се от 4 взаимнодопълващи се природни продукта, имащи отношение към имунитета.

Всяка капсула от препарата съдържа висококачествени стандартизирани екстракти от котешки нокът 500 mg и по 50 mg мака, йерба мате и пау де арко. Те се считат за растенията с най-голям ефект върху имунната система на човека, известни от древността.

Имунобор се прилага за укрепване функцията на имунната система при често боледуване, по време на боледуване и във възстановителния период, както и при хронична умора – като общоукрепващо и тонизиращо средство.

имунобор

Имунобор е природен продукт, съдържащ едни от най-мощните билки и растения, които засилват и подобряват имунната система

Първите 10 дни се приема по 3 капсули Имунобор дневно след хранене, а след това по 1-2 капсули дневно продължително време. Приемът сутрин осигурява жизнен тонус през целия ден. При деца приемът е по 1 капсула дневно. Най-хубаво е, че става въпрос за естествени продукти, които са практически безвредни. Не са наблюдавани нежелани ефекти. Все пак е важно да се знае,че Имунобор не се приема по време на бременност и кърмене.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Действието на съставките на препарата са проучени по отношение на имуностимулиращия, противовъзпалителния, противораковия и други ефекти. Учените продължават с изследванията за откриване на други лечебни свойства на съставките на Имунобор.

За деца има и Имунобор Кидс Сироп, който е с приятен вкус и е приготвен от натурални диви ягоди, а не с изкуствени подсладители. Това много се харесва на децата, което улеснява приема. Освен това приемът е само един път на ден, което също допринася за лесното придържане към курса на лечение и профилактика.

Котешки нокът – уникална билка от джунглите за много болести и рак

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *