Инженер Иван Желев, за когото се твърди, че е открил отвара, която лекува рак

Инженерът и лечител Иван Желев откри формула за лечение на рак след изследване над косопада

Иван Желев е известен лечител, по образование хидроинженер, който твърди с категоричност, че е открил подходяща отвара за ефикасното лечение на рака.

Освен като инженер, Желев е познат в обществото и като поет. Той е заслужен лауреат на национални литературни конкурси. Но най-вече е известен като лечител.

За методите си в лечението на рака той споделя, че лесно е открил начин за атакуването на появилата се тежка умора при болните. Използвал точно премерена доза от комбинация от много видове билки.

До интересното разкритие инженерът достигнал докато провеждал свое изследване върху косопада. Той твърди още, че след направените от него наблюдения е установил, че начинът на растеж на косъма силно наподобява този на раковата клетка. Ключът към спирането му се криел в комбинацията и подходящо изчислената концентрация на определени билки, приети наведнъж.

Не само билките обаче играят роля в побеждаването на смъртоносната болест. Задължително е приемането им да се съчетае с навременна реакция и скоростна атака.

Лечителят има и бъдещи планове за доразвиване на нестандартното лечение. Той възнамерява да разработи и създаде специална компютърна програма, в която да бъдат заложени генните карти на раково болните и след това да стане възможно атакуването само на туморното образувание.

Лечителските услуги на Иван Желев са търсени от много известни личности. Към него са се обръщали за медицинска помощ дори депутати. Сега, когато твърди, че е открил отвара, лекуваща рака, му предстои още по-голяма слава. Само трябва да докаже положителния й ефект.

Координати за контакт с Иван Желев

Ако знаете координати за контакт с Иван Желев, молим, споделете ги по-долу в коментарите. Ние нямаме негови данни за връзка!

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Инженер Иван Желев, за когото се твърди, че е открил отвара, която лекува рак

  1. Всичко е добре!Самата аз вземам куркума с чер пипер и зехтин/вода/’защото е изпитано средство срещу рака!Това’ че г-н Желев има точната пропорция за всеки’индивидуално’според хистологията’също е добре!Обаче ‘щом дава рецептата’как да му се обадим?Няма нито адрес’нито телефон!А’ в България има хиляди онкоболни’които искат да живеят!Бих искала’уважаем админ’на този сайт’да имам връзка с г-н Иван Желев!Бих казала’че е спешно и наложително веднага да се свържа !Благодаря’предварително!

  2. Моля за информация за адрес или мобилен тел. за връзка с лечителя!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *