Кайсиеви ядки – евтин и укриван лек срещу рак

Една евтина и достъпна храна като вкусните кайсиеви ядки са били укриван лек срещу рак от фармацевтичната мафия

В своята книга „Свят без рак”, авторът Едуард Грифин разкрива как лекарството против рак е било известно отдавна на фармацевтичните компании и как са водили пропаганда срещу него, че е отровно, за да не се пусне в употреба за лечението му. През 1950 г. Биохимикът д-р Ернст Кребс успява да изолира вещество от вкусните кайсиеви ядки и от бадемите, което унищожава клетките на опасния рак. То е наречено витамин В17, също лаетрил и амигдалин (думата произхожда от името на бадема – migdal на гръцки), който всъщност е витаминоподобно вещество. С ядките са си служели и други лекари и лечители преди това откритие. Например д-р Макс Герсон, който е успял да създаде терапия срещу рак и други болести чрез храни от растителен произход включващи сурови ядки и големи дози витамини, например витамин С.

Кайсиеви ядки – евтин и укриван лек срещу рак

Кайсиеви ядки – евтин и укриван лек срещу рак

Доказателство за лечебната сила на суровите кайсиеви ядки и бадеми са народите, които не са засегнати от начина на хранене на европейците, които не страдат от болестите на цивилизацията – рак, диабет и затлъстяване, особено показателен е примерът с племето хунза. Преди да навлезе цивилизацията при тях, продължителността на живота е била около 120 години и повече. След навлизането на цивилизования начин на хранене тази продължителност рязко спада.

В кайсиевите ядки и бадемите се съдържат цианиди, които обаче са органични и не увреждат здравите клетки, както твърдят от фармацевтичните компании, а убиват само раковите клетки избирателно, благодарение на един ензим, който се съдържа в раковите клетки и който освобождава цианида, а в здравите клетки той отсъства. Освен това цианидите в този витамин В17 са свързани с други вещества и не представляват опасност за здравите клетки, така както хлорът е свързан в молекулата на готварската сол с натрия и не е опасен както, ако е изолиран.

“Фигурин

Все пак за лечението на коварния рак е необходима цялостна промяна на начина на живот и хранене – да не се ядат промишлено произведени храни, а само натурални без химия, без консерванти и други добавки, без да ползваме бутилирана вода и олио в пластмасови бутилки, без гмо храни и т. н. Храната трябва да е нерафинирана, растителна, доколкото може да е сурова и ядките също да са сурови. Профилактично срещу рак може да се изяждат до 30 кайсиеви ядки или бадеми на ден. Една от възможните причини натуралните лечебни средства да нямат голям процент успех за успешно лечение на рака е именно увреждането на тъканите от химия, радиация, гмо храни и други придобивки на съвременния начин на живот. В някои случаи успеваемостта на лечението е по-висока от тази с химиотерапия и радиотерапия, но всеки организъм е различен и видовете рак също реагират различно на тези лечения.

Освен споменатите причини има и други. Това са изкуствено предизвиканите замърсявания на околната среда с цел да се унищожава нашия свят. Писано е на много места в интернет за фармацевтичната мафия, която трупа милиарди долари от бюджетите на държавите за научни изследвания и за производство на лекарства срещу рака, също и родолюбиви българи са намерили и публикували материали за заговора срещу човечеството и срещу България.

Например сериозни замърсители и причинители на рак и други болести са гмо, химикалите в селското стопанство и химическите пръскания от самолетите с провеждането на така наречените геоинженерни проекти. Изнасяна е информация и за това, че тайните общества дърпат конците за тези дейности и командват това замърсяване. Според наличната информация за обществата Масони и Илюминати се разбира, че те следват стари сатанински ритуали и се покланят на демони и оттам идва цялото зло на човечеството, а за такива в Библията Бог беше издал заповед да бъдат избивани, защото ето какво причиняват на света, също и за тези, които извършват човешки жертвоприношения. Обществото е лъгано за това, което става в действителност в политическия и духовния живот.

Разпространява се и една голяма лъжа – тази за еволюционната теория, за нашия произход, която приравнява човека с животно. По-скоро еволюцията върви в обратна посока от добро към зло – инволюция. От човеци ставаме маймуни – без морал и съвест. Основните и най-важни вести на Библията, които са умело изопачавани са нашият произход, съществуването на Бог и възможността за спасение, което е описано в Библията, също и предупреждение срещу фалшивите религиозни поклонения, които се опитват да ни наложат. Пише го в последната книга на Библията – Откровение, за числото 666 и кой стои зад него – папата и цялата католическа система с техните измами и фалшиви учения, които са разпознати още от времето на реформаторите през Средните векове.

Не е достатъчно само на кайсиеви ядки да се разчита, а трябва да се промени изцяло начинът на живот и хранене. Вземете например в каква природна среда живеят племето хунза и как постоянно са в движение, и как се хранят. Те са почти вегетарианци, ядат много кайсии и кайсиеви ядки, повече сурова храна, без начина на хранене в цивилизацията. Затова при тях няма рак, диабет и други болести.

Всеки човек е изправен пред избора дали да вярва в Бога по определение в Библията от Него начин или да откаже. Бог е обещал на тези, които вярват в Исус по описания в Библията начин дара на вечния живот, за починалите – възкресението в деня на пришествието. Следователно има надежда за избавление от вечната втора смърт и да получим при това условие дара на вечния живот. Замислете се по тези важни въпроси. Исус е казал, че ако човек спечели целия свят, а живота си загуби какво ще го ползва, или какво ще даде в замяна на живота си. Смъртта е неизбежен край за всички, но има и възкресение, подробности четете в книгата Откровение 20 глава и в цялата Библия.

Повече може да научите от клиповете!

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *