Как да разберем, че сме влюбени истински

Love is in the air…Но дали се отнася точно за нас – ще разберем от следващите редове

Често хората приемат за любовнещо, което не е в същността й. Всички искат да обичат, но се получава така, че практически изпускат от поглед малкия, но всеопределящ нюанс – за да можеш да обичаш, трябва да преминеш пътя до извора на любовта в себе си. А това не е лесно.

Истинската любов е позитивно чувство

Истинската любов е позитивно чувство. Със сигурност сте влюбени, ако…
– Изведнъж станете по-щастливи: вървите към офиса, а навън есента сипе своя леден дъждовен яд върху ви. Вие от своя страна се намерите на средата на тротоара, с непонятно застинала глуповата усмивка, застанали и замечтано наблюдавате красивите вадички, които текат по ръждясалата ограда до вас. Ненадейно минава автомобил и ви изпръсква. Няма нищо, всъщност нищо не е от значение.
– Изведнъж ставате второто име на непукизма (да не се бърка с апатия). Просто спира да ви пука. Не ви пука, че са ви затрупали с работа, не ви пука, че времето навън е подходящо за самоубийство, не ви пука, че отново сте затънали във финансовото блато, не ви пука за цялата ви заобикаляща среда, за прозрачните хора, които се опитват да разкъсат вашата мембрана, но така и не успяват. Не ви пука за новата ви материална придобивка, за външния ви вид, за мнението на останалите… Вие просто искате да си слушате красива музика..
– Изведнъж оглупявате. Не можете да правите елементарни сметки, прекрачвате срокове, изпускате срещи, оставяте котлона включен, не можете да се сетите кой изобщо беше новия колега, помните не повече от 3 минути и не повече от 3 неща на ден.
– Изведнъж ставате Майка Тереза. Странно защо изведнъж ви се приисква да спасите целия свят. И най-чудното е, че чувствате, че имате достатъчно енергия за това. Мрънкащи приятели, които току-що са скъсали с поредните си половинки – дайте ги насам! Самотни души, които се борят за изгубени каузи – с тях те! Малко изгубено кученце на пътя – взимате го! Приятел е закъсал в нужда – давате му последните си пари… И как няма – та вие толкова ОБИЧАТЕ хората… и животните… и предметите… и камъчетата… и цветята… и трамваите… и…
– Изведнъж всичко, за което започвате да мислите е едно – за него (нея). Непрестанно, неуморно, неспирно, денонощно, натрапчиво, нереално, денонощно…
Love is in the air…Но дали се отнася точно за вас. Понякога е трудно да определите дали сте само хлътнали, леко увлечени или направо влюбени до уши във въпросната персона. Малкият списък с признаците на любовта ще ви помогне да се ориентирате по-лесно в собствените си чувства.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Как да разберем, че сме влюбени истински

  1. Mislq 4e haresvam edno mom4e, zashtoto toi e edinstveniq koito me e vijdal da se usmihvam istinski nikoga ne bqh po-shtastliva ot vremeto dokato toi mi se usmihvashe vseki den kogato e dale4e ot men, si govorim sigurno do 5:00 6:00 sutrinta, cqla nosht ne mi se spi, samo zashtoto znam 4e i na nego mu puka za men i ne iskam da go ostavqm da zaspi sam <3

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *