Как прочистих черния дроб с билки за три месеца с билки?

Аз използвах билкови капки за 3 месеца и прочистих черния дроб

proìstwane Преди време имах здравословен проблем, който ме накара да приемам доста сериозни лекарства. Аз не съм от хората, които ползват хапчета за щяло и нещяло, и поради тази причина реших, че няма да сгреша, ако направя едно прочистване на черния дроб. За целта реших да е с билки, а не с някакви таблетки.

Като се поразрових по-сериозно открих, че има идеално средство за тази цел. Това са капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са билково средство за прочистване на черния дроб и жлъчката. Те имат много билки в тях, като е направен силен извлек на тези билки, за да може да действат по-добре и по-бързо. Билковият извлек е гаранция за ефикасността на билките за силата на тяхното действие. Аз съм много доволна от действието на капките Хепавитал, защото с тях успях да прочистя черния си дроб, както и жлъчката, и по-този начин да подобря здравето си.

Прочистването на черния дроб е важно, защото така се постига една по-добра работа на всички органи и системи. След като приключих 3-месечното прочистване с капките Хепавитал, аз се чувствам много по-добре. Убедена съм, че капките Хепавитал са основната причина да не боледувам, както и да изглеждам с поне 10 години по-млада, по мнението на мои близки.

Калина Герганова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл [email protected]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *