Имате проблеми с камъни в бъбреците – тази рецепта ще Ви помогне

Ето как да се прочистите от камъни в бъбреците – с тази лесна рецепта

Бъбреците са един от най-важните органи в тялото ни. Благодарение на тях, ние изхвърлят всички токсини и излишната сол от тялото си. Но те трябва временно да бъдат почистени, за да функционират по-добре. В действителност, бъбреците абсорбират соли и токсини с течение на времето, както и пясък и камъни. Те трябва да се изхвърлят, в противен случай можете да се сблъскате с някои сериозни болки.

Имате проблеми с камъни в бъбреците – тази рецепта ще Ви помогне

Имате проблеми с камъни в бъбреците – тази рецепта ще Ви помогне

Представяме Ви природна рецепта за бъбречно прочистване при камъни в бъбреците.

Необходими съставки: шепа магданоз или листа от кориандър, вода.

Начин на приготвяне:

Накълцайте магданоза или кориандъра на големи парчета, поставете ги в кухненски съд и налейте вода така че да обхваща само листата. Сложете този съд, който използвате на котлона и оставете да ври около 10 минути. Свалете го от котлона и изчакайте да се охлади. Прецедете получената смес и я поставете в хладилника. Изпивайте я студена, по една чаша на ден.

Можете да направите и чай. Просто трябва да се остави сместа да стои, покрита за около половин час. При редовна консумация по време на няколко дни, вие ще забележите, че урината се променя. Тази промяна се дължи на разпръскването на натрупани вредни вещества от бъбреците.

Демир бозан билки за бъбреци

Също така, вие трябва да бъдете внимателни, ако подозирате, че имате камъни в бъбреците. Тази рецепта с магданоз ще „раздвижи“ камъните, което означава, че може да се наложи да посетите лекар. Освен пиене на чай от магданоз, вие също трябва да помните, че трябва да пиете много течности през деня, за поддържане на правилното функциониране на бъбреците.

Рецепта с магданоз за камъни в бъбреците

Рецепта с магданоз за камъни в бъбреците

Освен магданоз, други полезни средства са ябълките, лимоните и динята, те са също добри почистващи природни дарове за бъбреците. От друга страна, твърди се, че зехтинът допринася в процеса на изтласкване на камъните от бъбреците. Освен това той е напълно безопасен естествен лек.

Препоръчително е да се пие чай два пъти месечно, като част от редовната детоксикация. Чаят от магданоз е друга голяма полза за здравето за облекчаване на менструални болки и спазми.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *