Плодов сок за премахване на камъни в бъбреците

Може да си приготвите сокове полезни за премахване на камъни в бъбреците

Появата на камъни в бъбреците се смята за едно от най-болезнените заболявания. В действителност, много от здравните специалисти са го нарекли „мъжко раждане“, заради болката, която изпитват страдащите от тях, тъй като тя се сравнява с болките на жените, когато раждат. За тези, които са преминали през тази травма, то е преживяване, което няма да се забрави.

Добрата новина е, обаче, че лечението на камъни в бъбреците и предотвратяване на образуването им, на първо място е напълно възможно с хранителна терапия. Представяме ви рецепти за шейкове, специално предназначени за лечение или предотвратяване на образуването на камъни в бъбреците.

Плодов сок за премахване на камъни в бъбреците

Плодов сок за премахване на камъни в бъбреците

Може да се подготвите да премахнете камъни в бъбреците със сок от плодове.

Предлагаме ви вкусна и здравословна напитка, която може да се пие всеки ден, ако е необходимо и може да се извърви дълъг път, за да се предотврати образуването на камъни в бъбреците.

Съставки: 1 обелен портокал, 1 ябълка, 1 лимон, 4 резенчета диня, 4 кубчета лед.

Изпълнение

Поставете всички съставки в блендер и ги блиндирайте, а след това се наслаждавайте!

Защо тази рецепта е ефикасна?

Това напитка е ефикасна до голяма степен, защото лимонът с неговия силно кисел сок, е в състояние да разтвори камъни в бъбреците, които са на основата на калций и защото резенчетата от динята, която е с високо съдържание на калий помагат за изхвърлянето на камъните и са естествен диуретик за отстраняване на каменни фрагменти от уринарния тракт по естествен път.

Демир бозан билки за бъбреци

Соковете трябва да се пият на гладно и да са пресни, веднага след изстискването им от сокоизстисквачката, защото следва окисляване, ако се оставят да се употребяват по-късно. Големият им ефект се състои в това, че се пият сурови ензими, витамини и минерали, които са най-полезни за организма в сурово състояние. Дозата на предложената рецепта е за едно изпиване. За един ден може да изпиете до 3 такива напитки, по ваша преценка.

За общо укрепване на здравето може да пиете по половин литър на ден сок от моркови, той е пълен с витамини и други полезни вещества.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *