С катранен сапун срещу мазна кожа и акне

Уникалният катранен сапун притежава силното противовъзпалително действие на боровия катран

Сигурно и вие знаете, че тъмният и немного приятно ухаещият катранен сапун се прави от боровия катран на белият бор – един от най-мощните природни лечители. Той е известно от столетия лечебно средство срещу шипове, псориазис и дерматологични заболявания. Добива се по естествен път и е напълно натурален продукт. Именно от боровия катран се прави и незаменимия катранен сапун и катранен шампоан.

катранен сапун

Уникалният катранен сапун притежава силното противовъзпалително действие на боровия катран

Класическият катранен сапун е твърдо тъмно блокче, което е много полезно за кожата.
Силното противовъзпалително действие на боровия катран го прави подходящ за употреба от хора с кожни проблеми като акне, екземи и различни дерматити. Миенето на лицето с катранен сапун е чудесна профилактика за кожа, склонна към бързо омазняване, поява на комедони и разширени пори;
Поради деликатното си действие, той е удачен вариант за ползване от по-младите хора и тийнеджърите, тъй като той не изсушава прекалено кожата, което би довело до прекомерно отделяне на себум и още по-засилено омазняване.
Чудесният катранен сапун е особено подходящ и за хора с чувствителна, проблемна и склонна към алергични раздразнения кожа.
Мекото антибактериално действие е отлична причина да предпочитате катранен сапун не само за специални цели, но и за съвсем ежедневни – като измиване на ръцете. Освен това, той не действа агресивно, като останалите антибактериални продукти, и не изсушава кожата.
Катранен сапун и катранен шампоан са идеални варианти за хора с мазна кожа на лицето и скалпа. Двата продукта са препоръчителни за хора, предразположени към себорея и пърхот. Активната съставка спира развитието на болестотворните гъбички, които образуват пърхота.
Катранен сапун и катранен шампоан се препоръчват и за хора със слаби и редки коси, тъй като боровият катран укрепва косъма и много успешно се бори с косопада.
Така че не се притеснявайте в ежедневието да използвате катранен сапун и катранов шампоан.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *