Изпробвано. Преборете хремата с капки за нос от кислородна вода

Полезната кислородна вода е един прост, евтин и ефикасен метод, който успешно преборва хремата и запушения нос

В грипните епидемии най-честите и създаващи дискомфорт симптоми са запушен нос и хрема. Капките от кислородна вода са един доказано добър начин да се лекувате и да се преборите с тях. Какво представлява кислородната вода: Това е водороден прекис, който съдържа един атом кислород в повече отколкото водата и точно този излишен кислороден атом лекува.

Трябва да уточним, че тук ще говорим за 3%-тен разтвор, който е фактически кислородната вода, а другият 35%-тен се нарича перхидрол, той е много силен и се използва предимно за изрусяване на косата.Все повече учени, занимаващи се с лечебното действие на кислородната вода се изказват в полза на нейните благотворни качества.

Оказва се, че водородният прекис участва в много от химическите реакции, които се извършват в нашия организъм. Основното му действие е да повишава нивото на кислород в кръвта необходимо на нашето тяло, за да се справи с редица болестотворни провокации.

Участва в производството на щитовидните и полови хормони, стимулира процеса на образуване на едно изключително важно за нашия организъм вещество – интерферон, подобрява усвояването на захарите при диабетици и още много други подобни. Приложението на кислородната вода за лечение е най-различно.

Задължително и винаги се използва разредена в определени пропорции. Тя най-често се приема през устата, но може също да се прилага като капки за нос. Защо водородният прекис се използва за лечение на хрема и запушен нос. Отговорът е прост. Когато имаме хрема това означава, че  в нашата носна кухина се развива някакъв вид инфекция било вирусна или бактериална.

Кислородната вода е много силен унищожител на бацили, вируси и бактерии, тя стимулира също и имунната система. Приложена като капки за нос, благодарение на нейните качества унищожава инфекцията.Ето как да си направите капки за нос от водороден прекис. За целта са ви необходими кислородна вода 3% и дестилирана или изворна вода и капкомер.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Известната в медицината кислородна вода може да бъде и опасна, ползвайте я винаги разредена

Известната в медицината кислородна вода може да бъде и опасна, ползвайте я винаги разредена

В никакъв случай не използвайте хлорираната вода от чешмата. За разреждане можете да замените със сок от алое вера или мляко. Приготвяне на една доза: вземате супена лъжица и напълвате 2/3 от нея течността, с която ще разреждате. След това с капкомера слагате 5 – 10 капки от кислородната вода. Отначало пробвайте с по-малко капки, за да прецените колко точно силен искате да ви бъде разтвора.

Няколко пъти с капкомера засмуквате и изпускате течността от лъжицата, за да се смеси кислородната вода с другата течност, след което слагате по около един капкомер във всяка ноздра. Останалата течност в лъжицата изхвърляте. Следващият път правите нов разтвор.

Преборете хремата с капки за нос от кислородна вода.

Преборете хремата с капки за нос от кислородна вода.

Процедурата може да се повтаря до 6 пъти дневно. Тя е подходяща и за профилактика и когато сте били в обществени помещения по време на грипна епидемия. Бактериите и вирусите първоначално се „настаняват” в носоглътката, така че една профилактика с капки от кислородна вода може успешно да ви предпази от инфекция, както и за излекува хремата и вашият запушен нос.

Вижте и ТОВА:

Кислородна вода – уникално средство за някои болести според проф. Неумивакин

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Изпробвано. Преборете хремата с капки за нос от кислородна вода

  1. Аз ползвам кислородна вода (3%) директно в спрей за носа и наистина върши работа.

  2. Както спомена Ивайло в горният пост спрея би свършил по-добра работа. Аз при впръскването със спрея вдишвам дълбоко за да може емулсията от впръскването да достигне и до белите дробове /алвеолите/, където също да подействува антисептично. Използувам и 5 кубикова спринцовка /без иглата/. Засмуквам 0.5 – 1 кубик от разтвора и силно впръсквам в едната ноздра, после в другата. По няколко пъти. Когато няма възпаление на носната лигавица – не боли. Но когато е възпалена болката е сериозна -усещам я чак в тилната област на главата. След това идва облекчението и оздравяването.

  3. Работи ,много съм доволен !!!
    Сложих 5 кб вода минерална и 10/15 капки кислородна вода 3% в шишенце от спрей за нос (с 15 к. го правя усеща се силничко за момента на смъркането само ).Когато е така затворено шишенцето разтвора може да се ползва няколко дена.За два три дена минава всичко.На мен и на децата, на 9 ина 14 год.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *