Досадните косми по лицето се махат лесно с природни средства

Премахнете загрозяващите косми по лицето с няколко рецепти, основаващи се на продукти от природата бързо и ефективно

Женското лице не е създадено за косми, за разлика от мъжкото.

Но понякога се получава окосмяване по лицето на някои жени, които страдат от хормонален дисбаланс, или просто имат генетична предопределеност да са малко по-космати от други. Досадните косми по лицето се появяват и след пиене на някои лекарства или след настъпване на менопаузата.

Те обаче могат лесно да бъдат премахнати с някои природни рецепти.

косми по лицето

Премахнете загрозяващите косми по лицето с няколко рецепти, основаващи се на продукти от природата бързо и ефективно

Нормално косъмчетата на лицето да са меки или по скоро да са мъхчета, но когато са груби и гъсти проблемите започват, защото те са много забележими и създават комплекси и дискомфорт.

Ето няколко билкови лечения, които можете да направите у дома за премахването на нежеланите косми и да предотвратите техния повторен растеж. Това премахване на косми по лицето са ефективни, ако се извършват регулярно – всяка седмица или през десетина дни, и изискват търпение и предварително тестване.

При маските е задължително тя да се тества върху вътрешната страна на ръката например, за да се провери, дали не сте алергични или да получите нежелана реакция върху кожата си.

Смесват се 30 грама захар със 10 милилитра прясно изцеден сок от лимон и 150 милилтра вода. Разбърква се добре и след това сместа се нанася върху лицето, като посоката трябва да е по растежа на косъма. Оставете сместа да подействат за осоло 10-15 минути, след което лицето се изплаква с хладка вода, като цялото лице се разтрива леко и нежно, за да може косъмчетете да бъдат премахнати.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Срещу косми по лицето захарта и лимона действат като нежна лепкава коло маска и така много ефективно премахват окосмяването по лицето. Лимоновият сок пък има функцията на стягащ кожата естествен антисептичен продукт. Тази процедура се повтаря поне веднъж на месец и нежеланите косми по лицето се премахват много фино и трайно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Досадните косми по лицето се махат лесно с природни средства

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *