Елитните крадци масово болни от дискова херния (ВИДЕО)

Макар и с толкова болки те не се спират да катерят 5 етажа и да носят тежки каси

Топапашите, които при обир успяват да носят 100-килограмови каси пълни с пари и да катерят по 5 етажа или да се проврат през тесни отвори, за да се озоват до целта, се оказа, че са тежко болни. Според проверка на монитор от медицинските експертизи се установи, че имат проблеми с кръста и не могат да вдигнат кофа с вода, но винаги успяват да вдигнат много по-тежките каси.

 Елитните крадци, които успяват да изкатерят по 5 етажа и да отнесат каси до 100 кг. са болни от дискова херния.

Елитните крадци, които успяват да изкатерят по 5 етажа и да отнесат каси до 100 кг. са болни от дискова херния.

Според медицинската документация единия от апашите Боян Гларуса е много болен и ако са верни диагнозите му то е цяло чудо, че е още жив.

Обикновено крадците се измъкват от ареста с диагноза дискова херния.

Пешо Президента, организаторът на обир от златарско ателие във Варна излезна наскоро от ареста срещу 5000 лева гаранция. До това решение стигнаха апелативните магистрати, защото имал спешна нужда от операция на дискова херния на 2 нива и му препоръчали специализирана болница в София.

Друг негов колега Боян Гларуса излязъл 2 месеца по-рано от ареста също с гаранция, но от 2000 лева. Отново основание за решението на съда са здравословни проблеми свързани с тежки увреждания и диагнози.

Петимата Пешо Президента, Боян Гларуса, Цецо Фитнеса, Жоро Дружбенския и Аначков извършили обир като по филмите, добре планиран и с добре изпипани детайли. Набелязали са си една каса с накити за около 250 000 лева и я откраднали като първо са заглушили СОТ-а на ателието, след това разбили секретния патрон и задигнали касата за броени минути. По-късно полицаи открили разрязания сейф изхвърлен в една нива до Варна.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Въпреки всичките им усилия полицаи от СДВР проследили и открили групата и най-неочаквано заловили крадците в момент, когато деляли плячката и сваляли камъните от бижутата, за да дадат златото за претопяване. Това се случило в столичния квартал „Лагера”. При обиски на още 5 адреса в София били намерени бижута, лаптопи, маркови часовници и техника за разбиване на врати.

Въпреки доказателствата всички започнали да ги освобождават под гаранция след около 2 месеца арест, с изключение на Аначков, който е с най-леката мярка „подписка”, но сега излежава друга присъда в Централния софийски затвор. Освен дисковата херния общото между тях е влечението им към лимузините.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *