Здравословен курс за отслабване при д-р Камен Каменов

По-слаби и стройни за 13 седмици с програмата на доктор Камен Каменов!

Доктор Камен Каменов е български специалист по вътрешни болести, кардиология и остеопороза. Той е специализирал в редица области и разработил курс за отслабване, като резултатите са повече от впечатляващи.

otslabvane-07Участниците в неговите инициативи неизменно свалят телесни мазнини! Те се научават да се хранят и живеят здравословно, за да избегнат неприятния йо-йо ефект, познат от редица диети.

Но програмата за отслабване на Каменов не е краткотрайна диета, а режим за цял живот, който ще съумеете да спазвате без никакви притеснения – ще можете да се наслаждавате на живот, ще разберете какви свойства имат храните, които хапвате всекидневно и как ги аранжирате така, че да се възползвате от благоприятното им въздействие върху организма.

Пациентите на доктор Камен Каменов биват „сканирани“ и с японска апаратура „Танита“ – най-модерната в света към момента на писането на тези редове! Тя е толкова мощен инструмент, че сама по себе си, ако сте поне малко запознати с онова, която трябва да предприемете за поддържането на добра форма, е напълно достатъчна за създаването на индивидуална програма за отслабване.

Лекционната част

Доктор Камен Каменов е подготвил лекционна част, в която той и/или сътрудниците му ще ви запознае/ят с различните видове хранителни вещества – въглехидрати, мазнини и белтъци. Узнали веднъж значението им за механизма на биохимичната работа на вашето тяло, вие ще съумеете да подбирате правилните храни съобразно текущото си здравословно състояние.

Ще обърнем внимание на важни вещества като витамини, фибри, минерали, фитонутриенти, антиоксиданти, микроелементи и други.

Водата също играе своята важна и тежка роля в процеса на отслабването. За да бъдете в добро здраве, трябва да се преборите с жаждата, като внасяте редовно течности в тялото, било то от плодове или зеленчуци

Заключение

Отслабването ви може да бъде улеснено, ако ви наблюдав лекар и съветва при свалянето на килограми. Медицински център „Орто Пункт“, начело с доктор Камен Каменов, ще ви съдейства и при кардиологични проблеми, остеопороза и вътрешни болести.

В случай че сте заинтересовани от дентални услуги, можем да сме ви полезни – към нашия екип работи и зъболекар.
Статията е подарък за доктор Камен Каменов от екипа на webselo.com – професионални копирайтинг услуги!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *