УЖАС! Лекар ОПЕРИРА момиче с КУХНЕНСКИ НОЖ!

Педиатър от Хасково не се страхува да рискува в критични ситуации

С кухненски нож и химикалка без пълнител спасява живота на едно задушаващо се момиче д-р Живко Христов. Докторът е педиатър в Хасково и освен добър професионалист, е и от хората, които могат да се справят с всяка ситуация в критични моменти.

Доктор Христов от Хасково

50-годишният лекар завършва медицина в Пловдив и може да се похвали, че в практиката си се е натъквал на какви ли не случаи. Освен въпросното момиче, на което разрязва ларингса с кухненски нож и там пъхва кухата химикалка, за да може пациентката да диша, д-р Христов е попадал на много други абсурдни ситуации, при които бързата му реакция е спасила не един или два човешки живота. Така например по време на транспортирането в линейка 13-годишно момче изпадна в гърч и спира да диша. Наложило се лекарят да прилага класическото обдишване „уста в уста“ в продължение на 7 – 8 минути, докато пристигнат в детско отделение.
Друг невръстен пациент пък паднал от череша върху навес и буквално се закарфичил на стърчащата арматура. За спасяването му също били необходими нетрадиционни похвати, които д-р Христов приложил.
Освен с бързи и смели реакции, лекарят има и огромно сърце. Винаги е на разположение на своите многобройни пациенти и дори покрива чужди изисквания със собствени лимити.
От 3 г. медикът има нова професионална страст – хомеопатията. Според него феноменът е много интересен и дава в някои случаи невероятни резултати. Дошла майка с момче на 7 г., което от 3-годишна възраст е с тежка астма, постоянно на помпи и инхалации. Д-р Христов назначил схема за хомеопатично лечение и нещата се оправили. По същия начин с нетрадиционна медицина само за два месеца била излекувана и жена с ранна менопауза.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “УЖАС! Лекар ОПЕРИРА момиче с КУХНЕНСКИ НОЖ!

  1. Този т.н. лекар е /за съжаление / поредната грешка в човешката порода – толкова поразии е направил , че с тази постъпка , с която вече 19 г. се самоизтъква , не могат да му измият лицето – ХОРА , АКО НЕ ОБИЧАТЕ СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ , МОЖЕТЕ ОТ УТРЕ 01.12.20018 ДА ИЗБЕРЕТЕ ЖИВО ХР. ЗА ЛИЧЕН ЛЕКАР……! Ще се сблъскате с истинското лице на ГЕНОЦИДА в България !!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *