Лечението с дестилирана газ се използва срещу рак и други болести

Някои лекари считат лечението с дестилирана газ за уникално средство срещу рак и различни други болести

Един от методите за лечение от народната медицина е с дестилирана газ. Има сведения за много хора излекувани с дестилирана газ включително и от рак.

Тя е била използвана от различни народи в Африка, Източна Европа, Русия и други.

Най-често срещаните приложения на този лек са при инфекциозни заболявания, артрит и ревматични заболявания, автоимунни заболявания, рак.

В статия на БЛИЦ от 8 декември 2005 година, се описва случаят на българката Мария Попова от Ямбол, диагностицирана с рак на яйчника, който се разпространил из цялото й тяло с метастази и лекарите казали, че й остават няколко дни живот.

Тя успяла да се излекува обаче с лечебен глад и като добавка е пила според думите й дестилирана газ.

Прилагала е очистителните методи на д-д Макс Герсон и лечението с глад е продължило 25 дни, през което време е пиела само вода.

Мария е оздравяла от смъртоносния рак и сега е добре.

В интервюто тя споделя, че продължава да гладува от време на време по 20-25 дни за пречистване на тялото от токсини.

При всички тези споменати заболявания, които лекува терапията с дестилирана газ се наблюдава свръхрастеж на гъбички и патогенни микроби в кръвта.

Предполага се, че газта има ефект върху тях да ги премахва, освен това тя изчиства лимфната система и усилва имунната система, която премахва от тялото патогенни микроби и анормални клетки.

Газта има силен ефект и да подтиска гъбичките кандида.

“Фигурин
Книга на Малахов за лечение с газ

Книга на Малахов за лечение с газ

В началото на 1950 г. австрийката Паула Геннер на 31 година е претърпяла операция от рак на дебелото черво, след която е била парализирана.

Лекарите са й казали, че й остават 2 дни живот.

Тя започва терапия с дестилирана газ като вземала по една лъжица на ден.

След 3 дни вече можела да се изправи и да ходи и постепенно оздравяла напълно, а 11 месеца по-късно ражда здраво момченце.

Когато то било на 3 години Паула го излекувала от полиомиелит като му давала една лъжичка дестилирана газ на ден за 8 дни.

В случаите, при които е помогнала терапията с газ се споменават преодоляване на остеопороза на гръбначния стълб, рак на костите, тежки храносмилателни и стомашно-чревни проблеми, ревматизъм, постоянно повръщане и седалищни проблеми.

Терапията с дестилирана газ се е използвала още преди векове даже се казва, че по време на великите географски открития моряците са ползвали газта за лечебни цели.

В едно интервю от 2013 година д-р Дженифър Даниелс, записано в сайта http://oneradionetwork.com, обяснява, че дестилираната газ отслабва клетъчните стени на патогени и гъбички, като същевременно спомага за поддържане на целостта на здравите клетки.

Тя казва, че поглъщането на терпентин, който има подобно действие на газта, помага на тялото с детоксикация на черния дроб и други органи.

Само че тези терапии е по-добре да се извършват от лекари, за да не се получат странични ефекти или някакво натравяне.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Лечението с дестилирана газ се използва срещу рак и други болести

  1. Уважаеми, от Ямбол съм и търся начин да се свържа с Мария Попова от Ямбол, излекувана от рак. Възможно ли е да получа нейни координати?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *