За ЛЕЧЕНИЕ на болки в колената ще ви помогне тази рецепта

Предлагаме ви една полезна рецепта на Лечителя Петър Димков

 

Обикновено сутрин при събуждане се чувстваме сковани и така ден след ден все по-често се чувстваме малко по-сковани докато започнат коленете ни да „пукат” и да ни болят, когато ставаме от леглото. Това се получава при повечето хора.

За лечение на болки в колената ще ви помогне рецептата на Петър Димков.

Може да ни се случи дори движенията да ни са по-трудни и да имаме болки в ставите. Възможно е това да е причинено от дегенеративен артрит, обикновено претоварване или предупредителни знаци за друго заболяване. Обикновено артрита се получава от натрупването на вещества следствие на преработката на храната, от силен стрес, простуда и други.

Даровете на природата са винаги до нас, за наше щастие. Предлагаме ви една изпитана рецепта на Лечителя Петър Димков.

Ето начина на приготвяне и употреба:Даровете на природата са винаги до нас, за наше щастие. Предлагаме ви една изпитана рецепта на Лечителя Петър Димков.

Набавяте си диви кестени, но да не са наранени, настъргвате ги и ги слагате в буркан, който наливате догоре с камфоров спирт. След това го затваряте много добре и го оставяте на прозореца на слънце. На шестия ден трябва да отворите буркана и да добавите една чаена лъжичка нишадър и една чаена лъжичка рафинирана сяра (купува се от аптеката). С така приготвената смес намазвате болните стави с разтриване. Необходимо е да прилагате многократно до напълно преустановяване на болките.

Иван Петров

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *