Ето една изпитана диета за лечение на рак!

Вижте една наистина ефективна диета за лечение на рак, почерпена от опита!

лечение-на-рак-диета

Изпитана диета за лечение на рак

Читателка на lechitel.net бе така любезна, да сподели своята лично изпитана диета за лечение на рак. Направи го под формата на коментар, пуснат под статия на сайта ни.

И тъй като ние ценим вашето мнение и опит, решихме да го публикуваме.

Надяваме се, че написаното от Ани Минкова ще бъде прочетено от повече хора, имащи подобен здравословен проблем, за да се преборят с коварната болест!

Ето каква е тайната на Ани, която тя ни сподели, за изпитаната й диета за лечение на рак!

От опита си за последните 7 години тя казва, че най-добрата диета е тази, при която се хапва по-малко месо и без запържени храни. Набляга основно на риба и на пиле. Пилето трябва да бъде винаги прясно или охладено, а не замразено.

За лечението на рака човек трябва да се храни предимно с боб, ориз, картофи, леща, грах. По много чесън, магданоз и печени чушки. Абсолютно всеки ден да се консумират големи количества от плодове и зеленчуци – портокали, мандарини, лимони, ябълки; червено цвекло, домати, моркови, чушки, магданоз и т.н.

изпитана-диета-лечение-на-рак

Лечение  на рак

Въобще хората, които се борят с рака трябва да приемат натурални храни и напитки, без консерванти и всякакви други химикали.

“Демир

Нашата читателка препоръчва още, да се пие много чай “Ройбос”. Дава рецептата и на немската лечителка Мария Требен.

Нужни са: 100 гр. листа от коприва, 300 гр. цветчета от невен и 100 гр. бял равнец. Всичко това се кипва за 5 минути в 1,5 л. вода. След това се запарва за около 30 мин. и така се изпива в рамките на един ден.

От lechitel.net  отново благодарим на нашата читателка Ани Минкова, която ни предостави изпитаната си диета за лечение на рак!

С радост ще публикуваме и други, ваши, уникални рецепти, които само вие си знаете, за да сме полезни на останалите!


споделяне в социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *