Направете си ефикасна смес за лечение на целулит

Рецепта за специална домашна смес за лечение на целулит, с която ще премахнете неприятния проблем

Много жени, въпреки че са слаби, имат целулит. Това се дължи на застоялия начин на живот, пиенето на малко количество вода и нездравословното хранене. Прекаляването с цигарите и алкохола само влошава вашия целулит. Лечение на целулит става с много грижи и внимание, подходящ хранителен режим, физическа активност и пиенето на много вода.
Наред с това вече се продават различни мазила и гелове за лечение на целулит, но и вие сами може да си помогнете срещу този неприятен проблем.

лечение на целулит

Рецепта за специална домашна смес за лечение на целулит, с която ще премахнете неприятния проблем

Сами си пригответе полезни смеси за лечение на целулит. Може да си забъркате гел и да си направите с него масаж като си забъркате смес от утайка от кафе, захар и кокосово масло.
Масажът е неотменна част от полезното лечение на целулит. Те помагат съществено на процеса за премахване на този неприятен дефект от нашата физика. За да си приготвите сместа ви трябва чаша смляно кафе или утайка, половин чаша кристална бяла или кафява захар и супена лъжица кокосово олио.
Продуктите се смесват и след като си вземете вечерната баня, трябва да масажирате засегнатите части с получената смес. Това ще помогне на кожата да се изчисти от мъртвите клетки, да се подобри кръвообращението, което е изключително важно за предотвратяване появата на целулит.
Масажът се прави в продължение на около десетина минути, а след това се отмива с хладка вода. След като подсушите тялото си, се намажете с антицелулитен крем или с лосион за тяло.
За лечение на целулит специалистите съветват да се пие повече вода, да се ходи повече пеша и да консумират много плодове и зеленчуци, богати на витамин С.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *