Лечение с билката бабини зъби при проблеми с половата система

Лечението с екстракт от билката бабини зъби удължава ерекцията при мъжете

Лечението на много болести може да бъде успешно ако се обръщаме по-често към природата и нейните богатства. Билките помогат много, като за всяка болест си има билка. Само трябва да знаем как и кода да я използваме.

Лечението с екстракт от билката бабини зъби удължава ерекцията при мъжете

С тази статия ще се опитаме да бъдем полезни, особено за мъжката половина от човечеството като ви представим билката бабини зъби, която помага при проблеми на половата система и по-специално за стимулирането на тази система.
Бабини зъби, позната още като трабузан, се използва при проблеми с менструацията, при различни хронични възпаления на половите органи, възпаления на червата или стомаха.
Билката бабини зъби има успокояващ ефект и главно съдейства за приток на кръв към проблемните места. Особено положително въздействие има върху нервната система. Трябва да се обърне внимание на обстоятелството, че растението има диуретично действие. Може да се говори и за слаб тонизиращ ефект в зависимост от цялостното здравословно състояние.

И тук мъжете да заострят своето внимание! Билката бабини зъби повишава и удължава ерекцията. Екстрактът от растението води до повишено производство на лутенизиращ хормон, който, на свой ред, оказва непосредствено въздействие върху нивата на тестостерона в тялото на мъжа.
При жените билката бабини зъби помага при проблеми с месечния цикъл, като някои народни лечители я използват за лечение на безплодие.
Ефектът от растението при жените е сходен. То води до повишено производство на естроген, който естроген, от своя страна, повишава либидото, подпомага преодоляването на неразположенията, свързани с месечния цикъл. Според някои народни лечители, дори безплодие се лекува с билката бабини зъби.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Лечение с билката бабини зъби при проблеми с половата система

 1. мога ли да си закупя билката от аптека , защото я видях под формата на чай и пише , че може да увреди лигавицата на стомаха , а тук пише , че помага при жъзпаление на червата а аз имам синдром на раздразненото черво , какво бихте ме посъветвали ?

 2. Izpolzvam bilkata “BABINI ZABI“za eventualno povdobriavane na erekciata.
  Ima li naistina deistvie na tazi bilka,ilimvsichkoe porednata izmama.?
  Dozata ,koiato polzvam e:
  V 250gr voda,se kisnat 2 chaeni lajici ot bilkata.Prestoiava 24chasa ,precejda se i se izpiva na glatki za 2 dni.
  Viarno li e tova i,ako e viarno,kolko vreme shte triabva da se pie tazi otvara.
  BLAGODARIA…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *