От одраскване до рак – лечение с кислородна вода

Лечение с кислородна вода може да се прилага при десетки болести и състояния – от одраскана кожа та чак до онкозаболявания

Може би и вие като сте били деца и сте ожулвали коляното си, баба ви ви е промивала раничката с кислородна вода. Лечение с кислородна вода може да се прилага при десетки болести и състояния, та дори и да служи отлично в козметиката – за изсветляване на косата и окосмяването по тялото и за премахване на тъмни петна по лицето. Други пък си правят домашна паста за зъби с нея. В последно време се появява все повече информация за лечебните свойства на този лечебен продукт.

лечение с кислородна вода

Лечение с кислородна вода може да се прилага при десетки болести и състояния – от одраскана кожа та чак до онкозаболявания

Лечение с кислородна вода се използва предимно за дезинфекция на повърхностни рани, при различни възпаления на кожата и лигавиците.
В последните няколко години започват да се тиражират мнения, че дори е полезно пиенето на кислородна вода за лечението на различни опасни болести и дори на рак.

Напоследък интересът към използването на кислородна вода в медицината отново се увеличава. Причината за този повишен интерес е в това, че тя е пряко свързана със стимулиране на имунната система.

Според някои учени лечението с кислородна вода и много полезно, тъй като тя активно участва във всички биоенергетични процеси и е много ефективен антиоксидант.
Тя унищожава токсичните вещества в организма и разрушава всяка инфекция – вируси, бактерии, гъбички и други инфекции, активно се бори с поредната заплаха – свободните радикали.

лечение с кислородна вода

Лечение с кислородна вода може да се прилага при десетки болести и състояния – от одраскана кожа та чак до онкозаболявания

Някои отиват и по-далеч и смятат, че може при рак да се използва лечение с кислородна вода. Те изваждат различни факти за дезинфектанта и смятат, че има конспирация срещу човечеството от големите фармацевтични компании, които крият истината за този продукт и неговите лечебни качества.

Демир бозан билки за бъбреци

Те допускат вътрешен прием на кислородна вода за цялостното укрепване на здравето и превенция на болестите. За тази цел се използва 3%-тов разтвор, който може да бъде закупен от всяка аптека. Съветите са да се започне с най-ниската доза, преди хранене. На 50 милилитра пречистена или преварена вода се капва една капка кислородна вода.
Това се прави 3 пъти дневно. След това дозата се увеличава по специална схема.

Други методи за лечение с кислородна вода се използва и при болезнени афти или ранички в устата или гърлото чрез гаргара. Прави се като на 50 милилитра вода се слагат 1, максимум две чаени лъжички кислородна вода.
Преди да решите да правите подобно лечение с кислородна вода обаче най-добре първо се посъветвайте с вашия лекуващ лекар.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *