Лечение с ябълков оцет и мед по метода на проф. Мермерски

Лечение с ябълков оцет и мед пречиства кръвоносните съдове от плаките, твърди известният лечител проф. Мермерски

Лечение с ябълков оцет и мед пречиства кръвоносните съдове от плаките, твърди известният лечител проф. Мермерски.

Според него ако започнем деня си с чаша вода, в която има една лъжица ябълков оцет и една лъжица мед, това ще ни дари здраве и дълголетие.

Тази напитка се пие 30 минути преди да закусим и това предпазва от развитие на атеросклероза, тъй като пречиства кръвоносните съдове от натрупаните в тях плаки.

лечение с ябълков оцет и мед

Лечение с ябълков оцет и мед пречиства кръвоносните съдове от плаките, твърди известният лечител проф. Мермерски

Проф. Мермерски смята, че лечение с ябълков оцет и мед трябва да правят хората над 40-45-годишна възраст, за да се предпазят и от такива опасни състояния като инфаркт, инсулт и диабет тип 2.

Според известният лечител и диетолог заради неправилното хранене сред българите има най-висока смъртност, изчислена на глава от населението.

Затова е време сами да се погрижим за себе си и да започнем лечение с ябълков оцет и мед и това да стане традиция за всеки, който води нездравословен начин на живот и не се храни здравословно.

Според проф. Мермерски един морков може да набави необходимата дневна доза от витамин С, както и нужното количество витамин А за четири дни. Две ябълки на ден пък на гладно могат да ни спасят от инфаркт и инсулт.

Освен лечение с ябълков оцет и мед, проф. Мермерски препоръчва да не забравяме и чесъна, който е най-уникалното природно лекарство. Една скилидка от него унищожава цялата патогенна флора в организма.

Лечителят напомня, че еликсирът на младостта и дълголетието пък е смес от захаросан мед, орехи и мляко.
Проф. Мермерски смята, че българите ще бъдат по-здрави, ако започнат да се хранят правилно. Затова е добре да започнем лечение с ябълков оцет и мед всяка сутрин, за да бъдем здрави и да доживеем до дълбоки старини.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Лечение с ябълков оцет и мед по метода на проф. Мермерски

  1. може ли малко по-подробно рецептата за дълголетие със захаросан мед, орехи и мляко ( прясно или кисело и как се приготвя). Благодаря Ви предварително!

  2. Благодарности проф.Мермерски. Уточненията по рецептите са че се използва домашно приготвен ябълков оцет,тъй като само той съдържа витамини и другите полезни неща! Този от магази-ните е химия,която продават вместо оцет и което не е единстве-ното нещо което ни уврежда!/Самоче кой да вземе мерки да ядем храни за да сме здрави както ние,така и децата ни?
    При втората рецепта се препоръчва киселото мляко тъй като то е по-здравословно,прясното мляко трудно се усвоява!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *