Чаша гореща вода, гимнастика и 10 лицеви опори сутрин са тайната за добра фигура на Лили Иванова

Преди години Лили Иванова попитала Ванга дали има направена магия

Първото нещо, което правела всяка сутрин примата на българската естрада Лили Иванова, било да изпие чаша гореща вода – като за чай, но без чай, сподели самата тя в предаването „Очи в очи”, пише „24 часа”. След това идвал ред на кафето. Докато го пиела, Лили се осведомявала случило ли се е нещо интересно предишната вечер. После задължително следвала гимнастика.

Лили Иванова правела всяка сутрин по 10 лицеви опори

Всяка сутрин гласовитата певица правела по десет лицеви опори, похвали се Лили Иванова и припомни, че навремето е тренирала спортна гимнастика на земя и още можела някои неща от този спорт.
Преди години Лили Иванова попитала Ванга дали има направена магия, тъй като вярвала, че съществуват някакви незнайни сили“, признала примата. Ванга й казала: „Глупости! Ти си толкова силна, че никаква магия не може да ти навреди!“
„Аз обаче знам, че и до ден днешен ми правят зловредни влияния, дори и само с нещата, които постоянно се говорят и пишат по мой адрес,“ продължи тя. Когато навремето се върнала от „Олимпия“, я оплюли и писали наред, че не била първата българка, която е пяла там. „Ами четири години защо не извадиха една, да я видим – бяла ли е, черна ли е,“ попита Лили.
Тя каза също така, че не се е притеснявала от края на света, тъй като имала убийствени планове за след него.
Въпреки, че вярвала в магии, никога не е имала специален ритуал, преди да излезе на сцената. Многобройните си награди пазила в един сандък вкъщи, който никога не отваряла. Нямала нужда да си припомня отминали успехи, защото имала достатъчно идеи за в бъдеще. Затова и не съжалявала за нищо, което е отминало. И за никого от бившите й мъже също – щом сме се разделили, трябвало е да стане, споделя изпълнителката на „Ветрове”.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *