Пиенето на лимонов сок ефективно изчиства вашите кръвоносни съдове

Пиенето на лимонов сок успява да помогне за пречистването на вашите кръвоносни съдове за около 10 дни

Плодовите сокове са много полезни и здравословни за нашите органи и за снабдяването на организма ни с необходимите полезни вещества като витамини и минерали. Лимоновият сок по-специално е полезен със своите органични киселини и витамини главно витамин С. Пиенето на лимонов сок дава добри резултати за пречистването на задръстените кръвоносни съдове даже за 10 дни само.

Пиенето на лимонов сок ефективно изчиства вашите кръвоносни съдове

Пиенето на лимонов сок ефективно изчиства вашите кръвоносни съдове

Освен сравнително голямото съдържание на витамин С в лимоните се намират и голямо количество антиоксиданти. Благодарение на тях, на витамин С и на органичните плодови киселини, лимоните и сокът от тях са добро хранително средство за изчистване на нашите задръстени от ежедневната храна кръвоносни съдове.

Ето 3 варианта за приемане на лимонов сок с други храни, което е полезно за кръвоносните съдове и за другите органи.

Една чаена лъжичка лимонов пчелен мед се смесва със сока на половин лимон и една непълна чаша хладка вода – около 220 мл. Пие се всяка вечер преди лягане за 10 дни.

Два по-големи лимона се смилат или нарязват на ситно. Смесват се с две супени лъжици мед и една чаена лъжица джинджифил, който е на прах и се разбъркват. Оставя се да престои един ден и след това се взема по 2 до 3 супени лъжици дневно.

Смесете от следните продукти по една супена лъжица: мед, натурално слънчогледово олио и лимонов сок. Взема се сутрин на гладно в продължение на 10 дни.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Описаните начини за приемане на лимонов сок помагат за пречистване и по-добра еластичност на кръвоносните съдове.

Витамин С в лимоните и в другите плодове помага за усвояване на желязото и е полезен за белите кръвни клетки, за заздравяването на раните, за костите, укрепва венците, полезен е и за кръвоносните съдове. Той помага за подобряване на действието на витамините А и Е.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *