Срещу рака със смес от лимон и сода

Гаргара със смес от лимон и сода помага при болно гърло, а вътрешно убива раковите клетки

Лимоновият сок е много полезен и действа направо като химеотерапия, твърдят запознати. Но има и една още по-силна напитка – това е смес от лимон и сода за хляб.
Тази комбинация според хора, които са я изпробвали директно стопявала туморите и лекувала рака.
Всички знаят, че лимонът е лечебен плод, който е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Сок от лимон с малко сода бикарбонат пък служи за предотвратяване заболяването. Без захар или подсладители, вкусът е приятен и прилича на натурална лимонада. Освен полезна, сместа от лимон и сода не предизвиква ужасните ефекти на химиотерапията.

лимон и сода

Гаргара със смес от лимон и сода помага при болно гърло, а вътрешно убива раковите клетки

Лимонът има силен антиканцерогенен ефект. Освен това има много други свойства. Има много силен ефект върху кисти и тумори. Този плод лекува рак, тестван е за рак на всички видове, а ако се добави сода бикарбонат е още по- добре, защото смес от лимон и сода променя стойността на телесното рН към по-здравословно.
Лимонът притежава и много силен антимикробен ефект с много широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички – те обикновено живеят на места с висока киселинност, а добавянето на сода към него променя стойността на рН на тялото към алкална, каквато всъщност тя трябва да бъде, за да сме здрави. Лимонът е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високо кръвно налягане и е антидепресант, който намалява стреса и нервните разстройства.
Независимо изследване е доказало, че лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включителноно на дебелото черво, гърдата, простатата, белия дроб и панкреаса. Веществата в лимона забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от химическите продукти.
Смес от лимон и сода бикарбонат има способността да унищожава само злокачествените ракови клетки като не засяга здравите.
Гаргара със смес от лимон и сода лекува също така болно гърло и ангина. За целта Се изцежда сока от един лимон в отделен съд и към него прибавите супена лъжица сода за хляб. Разбъркайте добре съставките и използвайте разтвора, за да си направите гаргара 3 пъти дневно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Срещу рака със смес от лимон и сода

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *