Магнезиево мляко помага при акне и запек

За успокояване на стомаха, при акне и други проблеми с кожата, може да си помогнете с магнезиево мляко

Магнезиево мляко се ползва от десетилетия при проблеми с кожата, нарушено храносмилане, парене в стомаха, киселини, запек, газове и други. То се приготвя от магнезий като в състава на млякото се съдържа нагнезиев хидроксид, добре пречистена вода, глицерин за сгъстяване и овкусител с аромат на някакъв плод. Продава се по аптеките под формата на продукт представляващ суспензия.

За успокояване на стомаха, при акне и други проблеми с кожата, може да си помогнете с магнезиево мляко

За успокояване на стомаха, при акне и други проблеми с кожата, може да си помогнете с магнезиево мляко

Магнезиево мляко може да направи чудеса с вашата кожа. Преди да започнете да го ползвате, първо се консултирайте с вашия лекар, ако имате проблеми с бъбреците, гадене, повръщане, болки в стомаха и ако сте на магнезиева диета.
То предизвиква освобождаване на червата 6 часа след като сте го приели. Лекот му сл;абително действие е съчетано с успокояване на стамаха, може да се ползва от диабетици – няма захар. Продуктът притежава дезинфекциозни свойства и е в състояние да абсорбира мазнината добре.
При вътрешна употреба се изпива и 1 чаша течност с всяка доза. При външна употеба се намазва върху лицето и се избърсва с кърпа след 15 минути. Следвайте упътванията за всяка една марка изписан върху опаковаката или вътре в кутията, защото може да има различия в начина на ползване на отделните видове. Продава се в аптеките.
Медицинският продукт магнезиево мляко е полезен при акне и други кожни проблеми като се справя бурзо. Проепоръчва се да се ползва външно 2 пъти в седмицата.
То намира приложение и за масажи. При тях е подходящ за умора, успокоява болките, отпуска мускулите, подобрява кръвообращението, полезно е за еластичността на кожата и кръвоносните съдове, ускорява процеса на изхвръляне на токсините, влияе благоприятно на нервната система и има противовъзпалително действие. В салоните за масаж той трае 1 час.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *