Майка изпитва алергия към собствения си син и се страхува за живота си

Млада майка изпитва по време на бременността алергия, от която получава силни сърбежи и парене по кожата

Млада майка по време на бременността получила остра алергична реакция към нейния собствен син и се страхувала за живота си. Дейл Байрум от британския град Уейкфийлд е била толкова алергична към хормоните, че по цялото й тяло се появил ужасяващ обрив, който постоянно й причинявал изгарящи болки, пише вестник „Сън”.

Майката и сина й Джейкъб.

Майка изпитва алергия към собствения си син Джейкъб и се страхува за живота си.,

По краката й се появили рани от продължителното чесане. Тя разказва за ужаса, който преживяла: „Болката ставаше все по-силна с всеки изминал ден. Всичко започна, когато бях в 20-тата седмица. Само се чешех и плачех. Ако пипнех нещо, беше агония. Най-лошо беше в 30-тата седмица. Не можех да седя на едно място. Само се чешех и плачех. Чувствах се така сякаш някой ми одираше кожата”.

Така ужасно се чувствала тя, че дори опитвала с ръкавици да се чеше, но и това не й помагало. Ежедневния й живот, според нейните думи станал почти невъзможен. Тя се чувствала така сякаш тялото й е казвало да не става майка. Започнала да се страхува за живота си.

В напредналата бременност било късно за аборт, но тя молила съпруга си Том да се съгласи да направи аборт.

Диагностиката на нейното заболяване била полиморфна ерупция на бременността, появяваща се при жените, които за пръв път им предстои да стават майки. Страданията й се прекратили, когато тя станала майка и на бял свят се появил сина й Джейкъб на 6 май.

“Фигурин
Раните.

Това са раните от чесането заради алергията.

 

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *