При чернодробни проблеми и срещу рак ползвайте масло от бял трън

Масло от бял трън е най-мощното природно лекарство за лечение на черния дроб, който регенерира неговите клетки

Хора, страдащи от чернодробни проблеми трябва да употребяват за лечение едно много полезно и напълно натурално средство – масло от бял трън. То е богато на витамините A, D , E, F и др., а освен това съдържа незаменими и много полезни минерали и микроелементи като мед, цинк, селен, йод, бор и др.

Масло от бял трън съдържа много полезните за организма ненаситени мастни киселини и биологически активни вещества, които действат много благотворно, стимулиращо и стабилизиращо на черния дроб, жлъчката, а така също и за подсилване на имунната и нервната система. Масло от бял трън защитава черния дроб от всякакви отрови, мастни натрупвания и токсини, попаднали там от алкохол и различни лекарства.

масло от бял трън

Масло от бял трън е най-мощното природно лекарство за лечение на черния дроб, който регенерира неговите клетки

Основната активна съставка на белия трън е силимаринът, който е много силен антиоксидант, който защитава чернодробните клетки от вредните вещества, формирани при пушене, злоупотреба с алкохол и от храни, богати на мазнини.

Масло от бял трън има противовъзпалително и анти-метастатично действие. То усилва образуването на жлъчка и ускорява отделянето й, като по този начин се нормализират процесите на храносмилане и обмяната на веществата.

Поради тази причина растението се използва при остри и хронични хепатити, цироза на черния дроб, холангит, холецистит, а също и при токсични поражения на черния дроб в резултат на отравяне с различни химически съединения, в това число и химио- и лъчетерапия.

Масло от бял трън се прилага и много успешно при диабет, заболявания на стомашно-чревния тракт и разширени вени. То има способността да намалява лошия холестерол и с чудодейните си качества да ограничава растежа на туморните клетки.

Масло от бял трън се приема в зависимост от болестите и състоянието между 20 и 60 капки по два пъти дневно.

Вижте и ТОВА:

1-2 лъжички мед от магарешки бодил дневно ви правят бог в леглото

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “При чернодробни проблеми и срещу рак ползвайте масло от бял трън

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *