УЖАС! Болните от моргелонова болест се увеличават, вече има и в България

Българка, живееща в голям град, се оплаквала от незарастващи рани, в които се появявали подобни на косми фибри

Моргелоновата болест, която все още не е призната за официално заболяване от традиционната медицина, взима все повече жертви. Заболяването обаче предизвиква известни съмнения сред учените. През последната година съобщения за поява на Моргелоновата болест има вече освен в Украйна, Русия, САЩ, но и в България.
В края на миналата година у нас беше регистриран първи случай на жена, която страда от загадъчната болест моргелоза.

Моргелозата вече се появи и в България

Жената, живееща в голям град, се оплаквала от незарастващи рани, в които се появявали подобни на косми фибри. В света с подобни страдания са поне 15 000 души. Те страдат от обриви със сърбеж, от които виждат да стърчат разноцветни влакна.
Все повече се промъква мнението, че заболелите от моргелоновата болест са имали някакъв контакт с ГМО.
Официалната медицина е скептична, че става дума за болест, определят състоянието като въображаема паразитоза. Болните пък отдават становището им на безсилие на медицината. Лек няма и болните са си направили социална мрежа за подкрепа.
Страданието, доскоро неглижирано от медиците, не се ограничава само с непоносимия сърбеж, неприятните влакънца и ужасните незарастващи рани по кожата. Моргелоновата болест предизвиква и други тревожни състояния като хронична умора, краткотрайна загуба на паметта, частична деградация и натрапчиви кошмари, които в някои случаи водят дори до самоубийство.
Според директора на Фонда доктор Рима Лейбоу болестта може да е предизвикана от генно модифицирани организми. Влакната в раните са специфични, несъвпадащи с човешките, но са еднакви по структура при всички пациенти. Изследванията доказват че тяхната ДНК притежава части от бактерии, но и от растения.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *