Най-дебелият мъж в света отслабна драстично

Британецът Пол Мейсън успял да свали 254 килограма

Вече бившия най-дебел мъж в света Пол Мейсън успял да смъкне своето тегло от 381 килограма до 127кг. С много воля и стомашен байпас британецът успял да се отърве от 254 излишни килограма. Той започнал отслабването преди около две години, когато при консултация с лекари разбрал че ако иска да живее той трябва незабавно да отслабне.

Пол Мейсън тежал 381 килограма

В момента Пол събира средства, които са му необходими за да се подложи на операция за отстраняване на излишната кожа. Засега лекарите при които Пол ще се оперира забавят операцията с цел задържане на теглото от страна на британецът и избягване на познатия на всички ефект йо йо.
Пол Мейсън бил едва двадесет годишен когато баща му починал. Тъгата и мъката по баща му налегнала Пол и той решил да си отмъсти върху собственото си тяло. В продължение на доста време той консумирал по 20 000 калории на ден което е 10 пъти повече от нормалното и харчел около 30 000 паунда на година за храна, окато не се прочул като най-дебелия мъж в света тежащ цели 381 килограма. Дебелината му пречела дори да се облича и затова той си седял гол.
Сега след отслабването животът му е сравнително по-нормален.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Най-дебелият мъж в света отслабна драстично

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *