Небилет – за високо кръвно и предпазване от аритмия

Лекарството небилет е предназначено за предпазване от увеличена честота на сърцето и срещу високо кръвно

Лекарството небилет се предписва за сърдечносъдови проблеми и е едно от групата на бета-блокерите, които действат селективно върху сърцето и кръвоносните съдове. То предпазва от повишен сърдечен пулс, разширява кръвоносните съдове и с това предизвиква понижаване на кръвното налягане. Освен това контролира силата на сърцето да изпомпва кръвта.

Прочетете още най-пълната енциклопедия за Сваляне на високо кръвно с билки

При употреба на лекарството небилет четете инструкцията за неподходящи комбинации с други лекарства

При употреба на лекарството небилет четете инструкцията за неподходящи комбинации с други лекарства

Небилет се прилага при сърдечна недостатъчност, но в лека до умерена форма на пациенти на възраст на и над 70 години. често се използва към друга терапия, която се прилага върху пациента. лекарството съдържа активна съставка небиволол. Вие трябва да се съобразявате с това какви други лекарства пиете, защото не всички са подходящи за комбинация с него.

Небилет е противопоказан при затруднено дишане, дори да е било по-рано или астма, нелекуван феохромоцитом, който е тумор над бъбрека, нарушена функция на черния дроб, метаболитно нарушение като метаболитна ацидоза, при някои ритъмни нарушения, за които трябва лекаря да Ви определи дали да го вземате, при ниско кръвно и нисък пулс, при проблеми с кръвообращението на крайниците.

Лекарството не трябва да се приема, ако използвате други за контрол на кръвното или за други сърдечни проблеми като цибензолин, миодарон, амлодипин, клонидин, дилтиазем, дигоксин, дизопирамид, флекаинид, гуанфацин, фелодипин, хидрохинидин, лидокаин, лацидипин, метилдопа, моксонидин, мексилетин, никардипин, нимодипин, нитрендипин, нифедипин, пропафенон, рилменидин, хинидин, верапамил.

Противопоказано е при вземане на лекарства за астма, очни заболявания като глаукома, за разширение на зениците, запушен нос, някои от лекарствата за депресия, за лечение на психични състояния и заболявания, за епилепсия. да не се приема небилет по време на бременност и кърмене, по време на работа с машини и шофиране. при алергия към другите съставки на хапчетата, също не трябва да се приема.

Демир бозан билки за бъбреци
Небилет – за високо кръвно и предпазване от аритмия

Небилет – за високо кръвно и предпазване от аритмия

Възможни са нежелани реакции от небилет като световъртеж, главоболие, оток на крайниците, сърбеж, отпадналост, диария, запек, в по-редки случаи причинява импотентност, нарушено зрение, трудно дишане, чувство за депресия и други. Както виждате има сериозни противопоказания и несъвместимост с други лекарства и е по-добре да се храните и да живеете здравословно, за да не се налага да ползвате такива бета-блокери и други синтетични медикаменти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *