Премахване на нежеланото окосмяване с изпитан домашен лек (ВИДЕО)

Специално за жени, които имат проблеми с нежеланото окосмяване

Нежеланото окосмяване е проблем на много жени. За някои от тях, това е един от най-честите недостатъци. За други, които все още на са се сблъсквали с него, твърденията им звучат преувеличени, то за тези дами, за които космите са враг на красотата, са съвсем наясно колко трудно е справянето с проблема.

Премахване на нежеланото окосмяване.

Премахване на нежеланото окосмяване с изпитан домашен лек – чай от мента.

Група изследователи от университета „Сюлейман Демирел” в Турция, дават известна надежда за премахване на прекомерното и нежелано окосмяване по един по-различен начин, без подлагане на скъпи процедури, съобщиха информационните агенции.

Крайният резултат от тяхното изследване за дамите, които страдат от хирзутизъм, което е окосмяване при жените на места, където е необичайно, е ползата от употребата на изпитан домашен лек – чай от мента.

Според учените, в чая приготвен от мента се съдържат вещества, които неутрализират въздействието на мъжките хормони, които са главните причинители на окосмяването. Турските изследователи споделят, че е напълно достатъчно да се приемат по 2 чаши чай от мента на ден. Ползата от терапията не може да се очакват в кратък срок от време, а тя ще е видима след като съставките на ментата неутрализират силното въздействие на мъжките хормони. Д-р Мехмет Тамер твърди, че за дамите страдащи от хирзутизъм е необходимо да се въоръжат с търпение, докато се получи добрия резултат, и че проблемът им с нежеланото окосмяване може да бъде разрешен с този домашен лек.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *