Сензационната хранителна добавка НИДОРА – за лесно отслабване

Рекламата на НИДОРА го представя като ново средство за гарантирано и лесно отслабване

От известно време в САЩ се рекламира една сензационна хранителна добавка за отслабване НИДОРА, която се препоръчва от световните специалисти по хранене и диетите. Тя е напълно натурална според изказването на специалистите и целта й е да се постигне по-бързо чувство за ситост, което помага да се получи ефикасно отслабване.

НИДОРА е представяна в предаванията на доктор Оз и в едно от тези шоу програми са присъствали лекари, които гарантират качествата на новата хранителна добавка и я препоръчват, тъй като нейния състав според техните думи е само от натурални продукти.

Сензационната хранителна добавка за отслабване НИДОРА – тайната за стройно тяло

Сензационната хранителна добавка за отслабване НИДОРА – тайната за стройно тяло

Принципът на действие се състои във въздействието на вкусовите рецептори за отделните видове храни, които изпращат сигнал от устата към мозъка. Д-р Стифън Хил създател на НИДОРА обяснява, че е стигнал до идеята за него от факта, че хората загубили своя вкус и обоняние се тъпчат с повече храни и напълняват. Логично е да се провери дали, ако се засилят вкусовите усещания и обонянието няма да намалеят с количеството на приеманата храна. Хранителната добавка е направена точно на този принцип на усилване на вкусовите и обонятелните усещания и така се свалят повече килограми. Храната се поръсва с НИДОРА и тя усилва вкуса за сладко и солено и в мозъка постъпват по-рано импулсите за чувството за ситост и така човек се насища с по-малко храна и отслабва.

Това е една добра идея за отслабване. Ако човек може да наложи волята си да яде по-малко ще постигне същото и без тази добавка. Това обаче е трудно и на помощ идва НИДОРА.

Начина, по който се предлага сензационната хранителна добавка обаче прилича на други рекламирани, които след това се оказва, че само с търговска цел и не вършат работа. В нета се коментира рекламата на НИДОРА и в двата варианта, едни се изказват, че е истина, действа и са успели да отслабнат, други твърдят обратното. Особено като прочете човек техните сайтове на НИДОРА, в различни страни и ги преведе с Гугъл се вижда едно и също, даже и коментарите са еднакви, а уж коментират различни хора от тези страни.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Ето ги:

consumersinn.com/bg/
consumersinn.com/en/
consumersinn.com/cz/
consumersinn.com/pl/

И много прилича на рекламата на малиновите кетони и как твърдят, че Анджелина Джоли отслабнала с него, тя си е слаба от преди доста време. Затова е добре повече да се проверява и да се търсят за мнение хора, които са ползвали НИДОРА.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Сензационната хранителна добавка НИДОРА – за лесно отслабване

  1. Zdraveite, naskoro mi praviha surdechna operaciq i mi slogiha izkustvena klapa,piq sintrom i concor,kakto se seshtate v procesa na vuzstanovqvane v domasni usloviq kachih 10 kila,dali nidora e bezopasna v moq sluchai

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *