Николета Лозанова никога не пие кафе и чай

Красавицата обаче не пропуска и ден без напитката кока-кола

Николета Лозанова е от онези известни личности, прочули се с красотата си и с личния си живот. Всеки ден четем за словесната борба, която тя води с певицата Алисия. Известността на плеймейтката се дължи и на връзката й с футболиста Валери Божинов, както и на това, че тя му роди дете.

Николета Лозанова не пуши

Какво друго знаем за Николета Лозанова?! Знаете ли, че красавицата не пие чай и кафе. Така популярни в световно равнище топли напитка са извън дневното меню на Николета.

Тя признава, че никога не е пила кафе и няма намерение да го прави. Относно чая е на същото мнение. Лозанова споделя, че когато е болна прибягва до различни средства, за да оздравее, но не си „пари гърлото” по бабешки с чай.

Настоящата госпожа Божинова може да бъде аплодирана за това, че е в групата на непушачите. Николета Лозанова не пуши и няма намерение да запали цигара.

В менюто на половинката на Валери преобладават плодовете и зеленчуците. Това, което Николета не може и ден е газираната напитка кока-кола. Американското питие е любимо на плеймейтката и тя дори понякога прекалява с него.

В същото време обаче Николета не нанася никакви поражения върху фигурата си.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Николета Лозанова никога не пие кафе и чай

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *