Опитайте лесно и бързо обезкосмяване с орехи

Няколко метода за премахване на нежелани косми и трайно и лесно обезкосмяване с орехи и други природни средства

Наред с традиционните методи за премахване на нежелано окосмяване, има няколко начина за трайно и лесно обезкосмяване с орехи и други природни средства. С тях организмът не се подлага на химически и други механични въздействия, тъй като става въпрос за природни продукти, взети директно от природата. С тях се постига лесно, бързо и безболезнено обезкосмяване и другото, което е по-важно – тези начини са много ефикасни.

обезкосмяване с орехи

Няколко метода за премахване на нежелани косми и трайно и лесно обезкосмяване с орехи и други природни средства

Трайно обезкосмяване с орехи, куркума и други продукти от природата идват от Изтока. Народите там използват куркумата като подправка за множество ястия, а освен това и при редица заболявания и процедури, с профилактична цел. Тя помага и при възможността да се премахнат нежеланите косми на места, където не е приятно да се виждат. За целта се слага малко количество от куркумата във вода, където тя трябва да набъбне, след което се обработва желаната за обезкосмяване част от тялото. Хубаво е тази смес да действа колкото се може повече, дори и може да преспите с нея, но за целта е хубаво да се увиете с найлон или фолио, тъй като тази смес цапа. На сутринта тази смес се отмива със сутрешния душ, но за ваша изненада кожата ви няма да е оцветена, но пък за сметка на това обработените с маската косми ще са по-тънки. Правете тази процедура поне веднъж в седмицата за около месец, и космите ви ще оредеят и ще опадат прайно.
Асвен с куркума, може да постигнете трайно обезкосмяване с орехи. Става въпрос за зелени орехи, а методът също е стар и изпита през годините. Зеленият орех се разчупва и със зелената част се натъркват местата по кожата, на които искате да намалеят и опадат космите. Правете това обезкосмяване с орехи всеки ден и след месец космите ще са много по-малко.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *