Отрова от скорпион бори рака до 97%

Ракът вече не е нелечима болест. Много изследвания доказват, че отровата от син скорпион унищожава раковите клетки до смайващите 97% успеваемост.

Лекарството добива все по-голяма популярност и у нас като единствен шанс за болните от рак на мозъка.

Синият скорпион може да се намери единствено в Куба, където от миналата година произвеждат препарата Ескозин /Escozin/ – изцяло природен продукт.
Освен при рак на мозъка, отровата от син скорпион лекува и Синдром на Крукенберг – рак на яйчника. Именно с помощта на кубинския лек българският топ модел Ива Механджийска успя да пребори болестта си, макар че преди това претърпя операция на яйчника.

Отрова от скорпион бори рака до 97%

Отрова от скорпион бори рака до 97%

В България има десетки интернет форуми по темата за отровата от син скорпион. За съжаление, липсва информираност сред обществото за набавяне на лекарственото средство директно от Куба. Българската фондация „Неогенезис”, в която участва Ива Механджийска заедно с г-н Светослав Кантарджиев, потърси помощта на кубинското посолство в София за контакт с производителя на серума. Фондацията от години се бори с рака и търси нови методи за лечение.

Оказва се, че отровата от скорпион може да помогне и срещу рак на белите дробове. Кубинските изследовател са създали ваксина срещу болестта, като се твърди, че тя е една от най-ефикасните до момента.

Единственото условие за лечението с отрова от син скорпион е онкоболният да не се е оперирал никога от болестта, нито да му е прилагано лечение с химиотерапия. Само тогава може да се гарантира 97% успеваемост. В противен случай процентът пада до 40.

Син скорпион

Синият скорпион е характерен за фауната само на Куба

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “Отрова от скорпион бори рака до 97%

    • В Куба се продава силно разредена отрова от син скорпион в количество от 30 мл за 220 долара. Но то е силно разредено, хомеопатично, не е каквото би трябвало да бъде или не се знае колко върши работа изобщо, защото е разредено, но е по-изгодно за масово производство. По принцип отровата на скорпионите се изкупува по неофициални данни за около 10 300 долара на милилитър или почти за грам. Това не се отнася за синия скорпион, но може и той да има такава цена за изкупуване, в Куба обаче цените са други. Източник miaminewtimes.com.

  1. ЗДРАВЕЙТЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ СЕ ПРИБРАХ ОТ КУБА И ИМАМ „ВИДАТОКС“ . КУПИХ 4 БРОЯ ЗА ПРИЯТЕЛ И 5 БРОЙКИ ОТДЕЛНО , ЦЕНА 120 ЛЕВА . ЗА ВСИЧКИТЕ 5 ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ . ПРИ ВНОСИТЕЛЯ ЦЕНАТА Е 195 ЛЕВА.

  2. ЗДРАВЕЙТЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ СЕ ПРИБРАХ ОТ КУБА И ИМАМ „ВИДАТОКС“ . КУПИХ 4 БРОЯ ЗА ПРИЯТЕЛ И 5 БРОЙКИ ОТДЕЛНО , ЦЕНА 120 ЛЕВА . ЗА ВСИЧКИТЕ 5 ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ . ПРИ ВНОСИТЕЛЯ ЦЕНАТА Е 195 ЛЕВА. 0988 83 77 83

  3. To ku shto se pribrax ot Kuba ,bix posavetlala imashtite pat kam Kuba da namerqt nqkoi kubinec i da si vzemat ot nego kato mu ostavite samo 50 peso tips shte vi zakupi kolkoto broiiki iskate zashtoto za tqx e mn-mn eftino.

  4. Здравейте, разполагам с 6 опаковки, току що внесени от Куба. Цена 100 лв. Тел. 087 707 8480. Петров.

  5. Здравейте, налични ли са още опаковките, колки е една опаковка като количество и за колко време стига? Моля, пишете ми на мейл v_a_s_s_i@abv.bg

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *