Отслабвайте с топла вода

Още по-голям ефект ще има ако се храните правилно, и започнете да правите упражнения редовно

Диетата с пиене на топла вода сутрин след ставане е доста популярна. Според резултатите от редица проучвания, по този начин драстично ще подобрите метаболизма си, което е от съществено значение за отслабването.

Всяка сутрин, когато се събудите, изпивайте по една чаша топла преварена минерална вода

Всяка сутрин, когато се събудите, изпивайте по една чаша преварена минерална вода. Нека течността да е още топла. С помощта на 200 мл вода, изпити на гладно, значително подпомагате обмяната на веществата и трудно трупате килограми. Освен това изхвърляте от организма натрупаните вредни шлаки. Това е диетата! На практика, думата диета не е особено подходяща, защото голяма част от тези, които се придържат към консумирането на вода непосредствено след ставане, не променят драстично хранителните си навици.
За по-добър ефект, вкус и тонус, някои добавят към водата мед и сок от лимон. а, това е добре, но ако не ви е приятна тази комбинация, тя не е задължителна. Единственото задължително условие е, за да има резултати режимът, е водата да се консумира сравнително топла и на малки глътки.
Разбира се, още по-голям ефект ще има ако се храните правилно, и започнете да правите упражнения редовно, ефектът ще е още по-добър и бърз. Водата рано сутрин ще стартира метаболизма ви, които ще се справя по-лесно, ако и храната е ограничена. Упражненията пък ще стегнат тялото ви и ще ви дарят със свежест и тонус.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *