Ето 5 натурални продукта, изгарящи мазнините скоростно

Ако консумирате по-често тези натурални продукти, отслабването става по-лесно – факт

Справянето с излишните килограми изисква налагане на ограничения, спазване на режим и повече движение. Не всички от нас обаче имат възможностите да направят това.

Не всички могат да спортуват така

Дали поради слаба воля, напрегнато ежедневие с планини от задачи или липсата на физическа възможност да се приложи добрата практика, причини има много, за да се потърси алтернативно решение за справяне с излишните килограми. Ето пет дара на Природата, които наистина подпомагат изгарянето на мазнините по тялото. Те нямат магически сили да оформят мечтаната фигура, но ще ви помогнат да отслабнете с няколко сантиметра без някакъв риск.

Кафе и чай – всички познават освежаващия ефект на тези природни дарове, но те могат да помогнат и за столяване на мазнините. Главният виновник за това е кофеинът, който ни държи бодри.

Грейпфрут – веществото нарингенин съдържащо се в горчивия плод е перфектно средство за справяне с мазнините. Той спомага за обмяната на веществата в тялото и на него грейпфрутът дължи горчивия си вкус.

Ананас – този плод, който лесно се намира у нас, има доказан ефект за външния вид и изобщо за здравето на човека. Съдържащия се в него бромелаин е съставката, която стимулира изгарянето на мазнините в тялото.

Папая – екзотичният плод не е много популярен у нас, но си струва да се опита. Комплексът папаин притежава способността да регулира процесите на преработка на протеините.

Целина – това е продуктът, ползващ се с особена популярност при съставяне на почти всички диети. Тя се отглежда у нас и което е особено важно, докато изгаря мазнините, доставя на тялото необходимата му енергия.
Боян Петракиев

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *