Отслабване с топла вода води до удивителни резултати

Отслабване с топла вода е лесен и полезен начин за справяне с излишните килограми и постигане на перфектна фигура

За да постигнете отслабване с топла вода, просто трябва да си създадете един много лесен и ефективен навик – всяка сутрин да изпивате по една-две чаши топла вода след като станете от сън.

Това може да ви направи по-слаби и по-здрави, ако го спазвате за по-дълъг период от време или просто да стане част от вашия начин на живот.

Доказано е, че пиенето на топла вода е много полезно за организма. И не само че топлата вода действа диуретично и много полезно на всички органи, но и при всички случаи води до сваляне на излишните килограми.

отслабване с топла вода

Отслабване с топла вода е лесен и полезен начин за справяне с излишните килограми и постигане на перфектна фигура

Това е така, тъй като топлата вода разгражда всички наслоени по хранопровода и стомаха мазнини, стопява ги и ги изхвърля навън чрез отделителната система.

С топла вода се отслабва малко по-бавно, но полезно и сигурно. И най-вече – евтино.

Ако искате да премахнете затлъстелия корем, паласките и другите излишни тлъстини по тялото, сутрин като се събудите от сън изпийте една чаша топла вода. Който е в състояние, може да изпие още една, а после да хапне на закуска един плод.

За отслабване с топла вода някои диетолози дори препоръчват да се пие не само една, а и две-три чаши топла вода половин час преди останалите хранения на обяд и на вечеря. Разбира се, важно условие е да не се храните прекалено обилно или да не поемате много мазна храна или такава с бяло брашно и бяла захар, ако искате да постигнете по-високи резулати.

Петър Димков и Петър Дънов – двама наши големи природолюбители и лечители са дали същият съвет за чаша топла вода на гладно след ставане от сън.

За още по-добър ефект, може към топлата вода да сложите пресно изцеден лимонов сок. Киселината допълнително чисти всички натрупани шлаки и мазнини. Ако не можете да пиете само вода с лимон, то тогава може да прибавите и малка лъжичка мед за по-добър вкус.

По повод отслабване с топла вода д-р Емилова пък смята, че то води не само до редукция на теглото, но и до излекуване успешно и трайно на т.нар. гастроезофагеален рефлукс.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *