Направете коренна промяна във външността си с известната 90-дневна диета

Може да се простите с 30 килограма и да се промените до неузнаваемост с модерната 90-дневна диета

За три месеца може да се промените до неузнаваемост, отслабвайки между 20 и 30 килограма, ако ползвате популярната 90-дневна диета. Наречена е така, тъй като се спазва 90 дни или около 3 месеца. С нея килограмите се свалят безпроблемно, без да изпитвате вълчи глад и без тялото да се стресира. И както при всяка диета за намаляване на теглото, се нормализират кръвното налягане, кръвната захар и се подобрява обмяната на веществата.

90-дневна диета

Може да се простите с 30 килограма и да се промените до неузнаваемост с модерната 90-дневна диета

Популярната 90-дневна диета не е никак сложна за запомняне и се състои от 4 дни с различен вид хранене, които се повтарят до 29-ия ден, когато се пие само вода. Но какво е само един ден без храна. Много е важно храните да се следват в реда, в който са упоменати, за да има ефект. Разбира се, както при всяка диета и при 90-дневната има задържане през първата седмица, но после килограмите започват да се топят бързо и безпроблемно. Важното е да не губите кураж и да продължите.
През 90-дневна диета се започва винаги с ден, в който се ядат белтъчини, продължава се ден на бобови храни, след това на ден с въглехидратна храна и се завършва с ден на плодове. Цикълът се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.
В първия белтъчен ден са разрешени месо, сирене, кашкавал, яйца, мляко и млечни продукти, зеле, домати и др. Вторият ден е е на бобовите храни, в който се храните с фасул, зелен фасул, грах, соя царевица, леща. Третият ден от ефективната 90-дневна диета е въглехидратният и тогава са разрешени ориз, картофи, тестени изделия, спагети, пици и пр. На четвъртия ден се хапват само плодове, но те не бива да се смесва, а на една порция да се ядат само от един вид. Следва отново белтъчен ден, бобов ден, въглехидратен и така до 29-ият ден, в който трябва да останете само на вода.
Хубаво е да хапвате нормално, а не да се тъпчете, това все пак е диета за отслабване. По време на ефективната 90-дневна диета ползвайте полезни мазнини като зехтин, шарлан, олио. Опитайте да намалите солта или пък да ползвате полезна такава като диетична. По време на популярната 90-дневна диета забравете напълно за подсладени газирани напитки, алкохол, захар и захарни изделия.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *