Палмов сироп помага за отслабване и подмладяване

Природните средства за отслабване и подмладяване като палмов сироп, билки и диети могат да ви помогнат за осъществяване на целта

За отслабване и подмладяване е най-добре да се прибегне до здравословно хранене като се обръща повече внимание на пълнозърнестите храни, билки като грамотрън, да се употребяват повече цитрусови плодове и други. От голямо значение е движението и за тези, които могат да спортуват – едно от най-добрите и полезни за здравето средства. Възможност за подмладяване и отслабване дава и палмов сироп, съставен от сока на няколко вида палми с добавен и кленов сироп.

Палмов сироп помага за отслабване и подмладяване

Палмов сироп помага за отслабване и подмладяване

Рецептата, за която ви пишем е на един индуски знахар Шри Чимной,а се произвежда от Швейцарска фирма. Сиропът се казва Madal Bal. В състава му влизат сок от палми от Югоизточна Азия. Те са аренгова, китулова и кокосова палма, виреещи в горите на валежите, нипахова от заблатените местности и индийска палма от горите на Северна Шри Ланка. Специално за производството на този палмов сироп се използват висококачествени палмови сокове като те се произвеждат от семейства занимаващи се с добива им. От 40-50 л се получава 1 л продукт, който се ползва в рецептата. Към соковете на тези 5 палми се добавя и сока на канадски клен с високо качество от вида „птиче око”. От него се добива сок само 4-6 седмици в годината през март и април и е трудно получаването му.  Сиропът може да се разтваря в топли течности без много загуби на полезните свойства.

Сиропът се пие разреден като се сложи в топла вода – 20 супени лъжици в 3 литра вода за човек с тегло 3 кг. Това съотношение 30 мл на килограм се спазва за всеки човек според теглото му. Към тези 3 литра се добавя 20 супени лъжици прясно изстискан лимонов сок и 10 щипки лют червен пипер или подправката джинджифил. Пие се през целия ден, когато си поискате. Ефектът е най-голям при диета с този палмов сироп за 10 дни.

Преди да се започне диетолозите съветват да се изшие 1 пакетче английска сол в 300 мл вода за пречистване на организма, препоръчва се преварена вода. Сиропът може да се пие половин час след приемането на английската сол.

След приключване на диетата с палмов сироп следва захранване на организма постепенно, като от първия ден се яде варен ориз само, в доста вода 50 г в половин литър вода. На следващия ден се приема фреш, на третия зеленчуков сок, на 4-ия супи със зеленчук. През следващите 2 дни се яде вече обезсолено сирене или маслини и се преминава на пилешко месо и общо хранене.

Ако искате да продължавате пиенето на палмов сироп и след захранването може да вземате половин час преди ядене 1 чаша за чай вода с 2 супени лъжици сироп, 2 супени лъжици лимонов сок и 1 щипка лют червен пипер.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Палмов сироп помага за отслабване и подмладяване

  1. Продавам неотварян оригинален сироп Мадал Бал /палмов/ 500 мл, закупен от сайта им, продавам го на цена 45 лв вместо 55 лв. Срок на годност до декември 2017 г За връзка тел 0899269854

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *