Лекуват ли се всички болести с пиене на кислородна вода

Някои хора смятат, че с пиене на кислородна вода може да се лекува рак и други болести, но официалната медицина го отрича

С пиене на кислородна вода може да излекувате куп болести. Зад това мнение застават почитателите на научния труд на руския учен проф. Иван Павлович Неумивакин, който е изложил своите изследвания в книгата си „Кислородната вода – страж на здравето”.

Според него пиене на кислородната вода се счита за универсален лек срещу всички болести, но поради своята простота и достъпност се премълчава или крие от фармацевти и лекари.

пиене на кислородна вода

Някои хора смятат, че с пиене на кислородна вода може да се лекува рак и други болести, но официалната медицина го отрича

Най-общо и накратко, пиене на кислородната вода има четири благотворни ефекта върху организма.

Поемането вътрешно увеличава свободните радикали, убива патогенната флора, образува атомарен кислород, необходим за преноса на електричество между клетките и забавя процеса на стареене.

Най-известната причина за пиене на кислородна вода обаче си остават онкологичните заболявания, тъй като според проф. Неумивакин официалната медицина прави всичко, за да не вижда и да не слуша, че има някакви алтернативни методи и средства на лечение, в това число и на онкологичните болни.

По думите му универсално средство за лечение на всички, както не е имало, така и няма, ако не се смята кислородната вода, особено в съчетание с ултравиолетово облъчване на кръвта с помощта на специален апарата, разработен от професора.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Освен за вътрешна употреба като пиене на кислородна вода, тя може да се използва и за външна употреба като компреси, втривания във всякакви болезнени места, намазване на кожната повърхност или като вани.

Традиционната медицина обаче е на коренно противоположно мнение. Тя смята и както показват клиничните изследвания, пиенето на кислородна вода в 3-процентов разтвор въобще не е някакъв вълшебен еликсир, способен да излекува едва ли не всички болести.

Лекари предупреждават по никакъв начин де не използвате метода за пиене на кислородна вода вътрешно, защото тя не е чудодейна течност, а отровно химично съединение. Що се отнася до външното приложение, опасно е също и накапването в ушите и очите, както и жабуренето на венците.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Лекуват ли се всички болести с пиене на кислородна вода

  1. За разлика от представителите на официалната медицина проф. Неумивакин е изпробвал върху себе си действието на кислородната вода. Разбира се, че официалната медицина ще реагира по този начин. Цената на кислородната вода е нищожна. Сами си направете изводите! 🙂

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *